Aktuálně pokračuju v psaní článků na HWI, můžu to stejně jako zdroje překládat a zveřejňovat tady, nejspíš o víkendu, rozsahem se to nevejde jako plnej článek, no zase v aktulitách by to bylo za týden někde na padesáté osmé pozici.
Monitory, zdroje (na opravu čeká spousta zajímavých zdrojů, UPS), mám tam nějakou chladničku.
AllowedCry píše:Pokud to nebude dělat Jiříková s Kočím, tak jo
Home video? Nebo co jsi mel namysli?
Jinak pro me celkem nezajimave tema, jako si cist program vystoupeni Evy a Vaska.
Nicmene se zde asi najde par kutilu, kteri by to mohli ocenit.
Ohledne odvozu el. odpadu vyvazeji firmy tuny IT materialu z duvodu ze neni casove vyhodne se venovat necemu takovemu jako je oprava nebo jsou to jiz zastarale veci.
E.l zdatne studenty v ramci nejake praxe nebo domaciho ukolu si ale dokazu predstavit jak se do opravy LCD nebo zdroju pusti.
Naposledy upravil(a) Butch dne stř 29. črc 2015, 00:08, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Nemám, sám jsem tim tady zavalenej a ještě abych si o tom četl... to by mi za chvíli ruplo v bedně a opásanej semtexem bych vlítnul do první mešity a se slovy "za pána boha" bych jí i s nevěřícími vyhodil do luftu. Nevim, myslim že tahle doba pominula, člověk bez elektro vzdělání z toho stejně nic nemá a člověk s elektro vzděláním taky ne, protože se nic novýho nekoná. Ještě by tě pak tahali po soudech, protože nějekej 15ti letej smrad to bude doma zkoušet a "sáhne si" ,zdechne a tebe zavřou, že si o tom vůbec kdy napsal. Na facebooku máš spoustu tímhle směrem zaměřených skupin, pokud máš neutuchající touhu sdílet vědomosti, neni nejmenší problém...pokud to chceš sdílet za prachy, tak věz, že je tu desítky dalších, co to s chutí udělají zadarmo....respektive už to dělají.
Ah, zas ta česká malost…na co si kdo sáhne není můj problém, mají si svoje fakany hlídat rodiče, ne že ať se *postará stát*.
Nechť všichni sdílejí zadarmo, když jsem výjimečně tady na něco narazil, tak to byla tragédie ve které nebyly pořádně ani fotky (když jsem třeba potřeboval vidět tu desku kvůli jinýmu problému).
A jestli myslíš třeba ebastlírnu, eh, tam je pár profesionálů (z toho pár arogantních, takže se člověk stejně moc nedozví), pak pár lidí co mají větší rozhled, pak hromada ekspertů co všemu rozumí a všude byli (přičemž nerozumí ani petrželi) a další spousta amatérů co teprve je schopná dělat pořádný prasárny. Většina normálních lidí nad tím láme hůl, protože tamtěm volům něco vysvětlovat nebo těm kolenovrťáckejm důchodcům něco nabízet, to je jak házet hrách na stěnu.