prachove filtry

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
odpocivejVklidu
Nováček
Nováček

prachove filtry

Příspěvek od odpocivejVklidu »

co se pouziva jako prachove filtry, da se pouzit nejaka latka kterou mam treba doma nebo je lepsi si prachovy filtr koupit?
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: prachove filtry

Příspěvek od XPM »

odpocivejVklidu píše:co se pouziva jako prachove filtry, da se pouzit nejaka latka kterou mam treba doma nebo je lepsi si prachovy filtr koupit?
Silonky :-D nebo http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=26783
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
odpocivejVklidu
Nováček
Nováček

Příspěvek od odpocivejVklidu »

mimochodem ted pouzivam 2cm molitan ktery nepopusti prach ani nahodou protoze vubec nepropusti zadny vzduch:-)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

odpocivejVklidu píše:mimochodem ted pouzivam 2cm molitan ktery nepopusti prach ani nahodou protoze vubec nepropusti zadny vzduch:-)
hmm no tak to je větrák na h.... :lol:

zkus tu punčochu nic jiného neni tak dobrý buď to nepomáhá nebo to brání vzduchu :( zkoušel sem stejnej materiál co maj jako prachovej filtr na to větráku na CC a bylo to děsný....žádnej prach ale žádnej vzduch :(
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

Stejný téma už tady jednou bylo... hledej :devil: myslim že tam bylo hromada příspěvků a nápadů 8-)
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
prf.KuBA
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od prf.KuBA »

Taky jsem nad tímhle přemýšlel, ale nakonec sem usoudil že to radši jednou za čas vyfoukám, než aby mi tam šlo méně vzduchu...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Adamsquare
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Adamsquare »

když něco podobnýho se řešilo here http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
je tam i to co mám já v compu, naprosto skvělej materiál, kterej ale nevim k čemu původně slouží :D je to v tom threadu, přečtěte...
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“