prachove filtry
Moderátor: morke
- odpocivejVklidu
- Nováček

-
prachove filtry
co se pouziva jako prachove filtry, da se pouzit nejaka latka kterou mam treba doma nebo je lepsi si prachovy filtr koupit?
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: prachove filtry
SilonkyodpocivejVklidu píše:co se pouziva jako prachove filtry, da se pouzit nejaka latka kterou mam treba doma nebo je lepsi si prachovy filtr koupit?
- odpocivejVklidu
- Nováček

-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
hmm no tak to je větrák na h....odpocivejVklidu píše:mimochodem ted pouzivam 2cm molitan ktery nepopusti prach ani nahodou protoze vubec nepropusti zadny vzduch:-)
zkus tu punčochu nic jiného neni tak dobrý buď to nepomáhá nebo to brání vzduchu
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Taky jsem nad tímhle přemýšlel, ale nakonec sem usoudil že to radši jednou za čas vyfoukám, než aby mi tam šlo méně vzduchu...
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- Adamsquare
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
když něco podobnýho se řešilo here http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... sc&start=0
je tam i to co mám já v compu, naprosto skvělej materiál, kterej ale nevim k čemu původně slouží
je to v tom threadu, přečtěte...
je tam i to co mám já v compu, naprosto skvělej materiál, kterej ale nevim k čemu původně slouží
Acer AS315 | AMD Ryzen 7 3700U | 24GB 3200MHz | Vega 10 | 512GB SSD NVMe | Seagate 2TB | W11Pro | MX5500 Revolution | Acer B346CK 34" IPS