Zdravím.
Má situace: notebook Acer, SSD (běží na něm systém) a HDD, momentálně neaktivovaný Windows 10.
Potřeboval bych poradit. Potřebuji nainstalovat znovu Windows 7 (abych mohl udělat upgrade na W 10 a při tom jej aktivovat), ale klasicky při bootu nefunguje alt+f12 (nebo jak to je), v biosu D2D povoleno mám. Oddíl s recovery na HDD je, avšak jak jsem uvedl, není vidět.
Chtěl bych vědět jestli je nějakým způsobem možné udělat z recovery ISO, které si potom dám na flešku a normálně z ní nabootuji. Samozřejmě by mi stačilo stáhnout nějaké ISO windows 7 z internetu, ale nevím jestli by na to fungoval můj product key?
Jinak jak jsem se dnes snažil "rozjet" tu recovery, tak se mi podařilo skrýt i celý harddisk a momentálně v průzkumníkovi vidím jen primární SSD. Takže jestli někdo ví, jak opravit i tohle...
Předem děkuji za rady.
oddíl recovery a instalace windows 7
Moderátor: Don
- Dominik556
- Nováček

-
- maku
- Začátečník

-
Re: oddíl recovery a instalace windows 7
Stahni si cisty instalacku ISO Win7 ktere jsi mel nainstalovane v NB vypal na DVD a nainstaluj drivery stahnes na webu Aceru.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit