Jo vypadá to zajmavě, WatchDogs po delším ježdění městem stále ukazují vytížení 2600 až 3100MB na 2GB grafice... tj. podobná čísla jako je možné vidět na R9 290X v tom samém nastavení.
Ale co se týče plynulosti, řekl bych, že proti W8.1 viditelný rozdíl. Klasický stuttering způsobený dotahováním a čištěním textur téměř nepozorován (samotný škuby dělá i samotný engine svým streamingem textur) - jasně viditelné zlepšení... i když je fakt že pár MB se asi šetří těmi nižšími detaily stínů. S nimi to ale padá i na 5fps. To je fakt divný bug.
Dorazil jsem nakonec k "Extrasmích" úseku, kde jsem kdysi zkoušel GTX780 proti ExtraHW testu. Tak sem si chtěl porovnat výkon. A zde se ukazuje asi další věc... a to, že se opravdu ta část dat kterou to přesahuje tahá přes PCI-E. Dorazil jsem na místo (plynulou jízdou bez stutteru)... cca 42fps. Tak dam alt+tab (to mírně uvolní paměť) abych se přesně podíval na screen z GTX780 které místo to bylo... kupodivu jsem se i trefil přesně. Vracím se do hry... cca 50fps. Takže data pro tuhle scénu najednou byla asi více ve VRAM než RAM.
To sem fakt zvědavej co se s tím nakonec najde. Ale je to zajímavá změna, nebo bug. softwarový upgrade grafiky z 2GB na cca 3GB.

A pak že by nemohlo mít FURY jen 4GB... když by se softwarově dalo nafouknout na 8GB.
screeny z "extra" úseku pro zajímavost zde:
GTX780 OC: http://abload.de/img/watch_dogs_acheizkad.jpg
GTX670 OC: http://abload.de/img/watch_dogs_2015_08_11lpbyj.jpg
EDIT:
BUS interface load ve Wolfenstein New Order... na "krtkovo" nastavení, který pod W8.1 sundavalo i 3GB GTX780 (na 1fps) a až "4GB" GTX970 to dávala ok, a na GTX670 to rovnou shazovalo po loadu celýho wolfa... tak to pod W10 na GTX670 jede sice na 20-30fps (takže 20-30x plynuleji než na GTX780),
ale jede to!:

... to vypadá že se tahaly textury jen a pouze přes express. Ale zase bez záseků. Tohle je fakt jasně překopaný memory management. A nějakým zázrakem se tahá část textur z pomalé 8GB/s sběrnice. Zajímavý byl spíš loading. Paměť vyskočila okamžitě na 2GB, ale ten pod OGL nepřekročila karta, v loadingu mírný zásek... a pak se to ustálilo na cca těch 970MB co to ukazuje.
Ještě jsem zkusil WatchDogs v 4xMSAA (což už GTX970 ustálí na záteži 3,5GB) sice fps bylo nízké (odpovídající výkonu GTX670 tj. kolem 30fps), ale hru ani při rychlé jízdě nerušil stuttering. Nechápu... škoda že už nemam tu 3,5GB XOR 0,5GB grafiku. Její chování v extrémním přetížení ve Windows 10 by mě fakt zajímalo. Ale chování 2GB GTX670 je velmi zajímavé.

Jednoznačně odlišné od W8.1 driverů.