Monitor Benq XL2730Z
Moderátor: maXXmilian
- drumfil
- Nováček

-
Monitor Benq XL2730Z
Ahoj, půjdu rovnou k věci, monitor Benq XL2730Z má funkci Motion Blur Reduction a já se ptám, jestli to funguje a v reálu vypadá stejně jako Lighboost a podobné vylepšení obrazu. Taky by mě zajímalo, jestli Motion Blur Reduction funguje zároveň s Freesync.
A klidně, kdo ten monitor máte doma (vím, asi vás moc nebude) tak se podělte o zkušenosti, plusy/mínusy tohoto monitoru, předem děkuji všem za reakce.
A klidně, kdo ten monitor máte doma (vím, asi vás moc nebude) tak se podělte o zkušenosti, plusy/mínusy tohoto monitoru, předem děkuji všem za reakce.
- brambora81
- Začátečník

-
Re: Monitor Benq XL2730Z
ty by si si chtel za takove to nekrestanske penize porizovat TN panel? kdyz za ty same se da poridit IPS 144hz 
- drumfil
- Nováček

-
Ano chtělbrambora81 píše:ty by si si chtel za takove to nekrestanske penize porizovat TN panel? kdyz za ty same se da poridit IPS 144hz
Další věc je inputlag, ten mají ipska většinou dost velkej. (vadí mi i dost malej inputlag)
- brambora81
- Začátečník

-
koukni sem a pak povidej neco o inputlagu 
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_xl2730z.htm
ne dneska uz dobre udelane ips je lepsi jak TN
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_xl2730z.htm
ne dneska uz dobre udelane ips je lepsi jak TN
- drumfil
- Nováček

-
Kdyť má inputlag dost v pohodě 
Hele, musel bych to vidět vedle sebe, takhle budu zatim věrnej TN. Kéž by byla možnost to někde porovnat no.
Hele, musel bych to vidět vedle sebe, takhle budu zatim věrnej TN. Kéž by byla možnost to někde porovnat no.
- brambora81
- Začátečník

-
prave proto ze ho ma dost v pohode
proto ti to postuju
je to IPS 144hz
coz da to TH a ma to stejnou cenu 
- drumfil
- Nováček

-
Nojo, ale tys mi poslal ten monitor co chci já, to TNko. Nějak tě asi nechápu nebo nevim
Jinak už jsem objednal ten BenQ XL2730Z z alzy, rozbalenej a za 14500, což si myslim, že je dobrá koupě a kdykoliv ho můžu do 14ti dnů vrátit bez udání důvodu
A z czc sem ještě objednal r9 390
Jinak už jsem objednal ten BenQ XL2730Z z alzy, rozbalenej a za 14500, což si myslim, že je dobrá koupě a kdykoliv ho můžu do 14ti dnů vrátit bez udání důvodu
A z czc sem ještě objednal r9 390