Monitor Benq XL2730Z

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
drumfil
Nováček
Nováček

Monitor Benq XL2730Z

Příspěvek od drumfil »

Ahoj, půjdu rovnou k věci, monitor Benq XL2730Z má funkci Motion Blur Reduction a já se ptám, jestli to funguje a v reálu vypadá stejně jako Lighboost a podobné vylepšení obrazu. Taky by mě zajímalo, jestli Motion Blur Reduction funguje zároveň s Freesync.
A klidně, kdo ten monitor máte doma (vím, asi vás moc nebude) tak se podělte o zkušenosti, plusy/mínusy tohoto monitoru, předem děkuji všem za reakce.
brambora81
Začátečník
Začátečník

Re: Monitor Benq XL2730Z

Příspěvek od brambora81 »

ty by si si chtel za takove to nekrestanske penize porizovat TN panel? kdyz za ty same se da poridit IPS 144hz :)
drumfil
Nováček
Nováček

Příspěvek od drumfil »

brambora81 píše:ty by si si chtel za takove to nekrestanske penize porizovat TN panel? kdyz za ty same se da poridit IPS 144hz :)
Ano chtěl :D Jsem náruživej hráč a například ty přechody barev (odezva) u IPSek jsou pro mě hodně znatelný, sice jsou lepší barvy a úhly, to je pravda, ale celkově se mi víc líbí TN obraz jako celek, nevím čim to je, s barvama si trochu pohraju, nehledně na to, že to má 20 přednastavených profilů barev :)
Další věc je inputlag, ten mají ipska většinou dost velkej. (vadí mi i dost malej inputlag)
brambora81
Začátečník
Začátečník

koukni sem a pak povidej neco o inputlagu :D
http://www.tftcentral.co.uk/reviews/benq_xl2730z.htm

ne dneska uz dobre udelane ips je lepsi jak TN :)
drumfil
Nováček
Nováček

Příspěvek od drumfil »

Kdyť má inputlag dost v pohodě :)
Hele, musel bych to vidět vedle sebe, takhle budu zatim věrnej TN. Kéž by byla možnost to někde porovnat no.
brambora81
Začátečník
Začátečník

prave proto ze ho ma dost v pohode :) proto ti to postuju :) je to IPS 144hz :) coz da to TH a ma to stejnou cenu :)
drumfil
Nováček
Nováček

Příspěvek od drumfil »

Nojo, ale tys mi poslal ten monitor co chci já, to TNko. Nějak tě asi nechápu nebo nevim :D
Jinak už jsem objednal ten BenQ XL2730Z z alzy, rozbalenej a za 14500, což si myslim, že je dobrá koupě a kdykoliv ho můžu do 14ti dnů vrátit bez udání důvodu :)
A z czc sem ještě objednal r9 390 :)
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“