Type ty že si MODERATOR? No mel by ses nad sebou teda vazne zamyslet protože specialně na strankach pctuningu byla na tuto podložku recenze a tam psaly doslova že : "Kombinace teto podložky a myši řady MX je tou nejlepši volbou" . Tož kdo je tady potom hňup. Nic ve zlem ale byt tebou tak když nevim ktera bije tak bych radši mermomoci nepsal nejake bludy a ne jak ty jsi honem neco napsal aby se ti naskladali nejake ty odpovezene prizpevky co?
Flamer píše:Type ty že si MODERATOR? No mel by ses nad sebou teda vazne zamyslet protože specialně na strankach pctuningu byla na tuto podložku recenze a tam psaly doslova že : "Kombinace teto podložky a myši řady MX je tou nejlepši volbou" . Tož kdo je tady potom hňup. Nic ve zlem ale byt tebou tak když nevim ktera bije tak bych radši mermomoci nepsal nejake bludy a ne jak ty jsi honem neco napsal aby se ti naskladali nejake ty odpovezene prizpevky co?
OMG recenze?hochu ja hral profesionalne Q3 , nejaka recenze co napsal eda je pekna ale on nema takovej skill aby to mohl posoudit co je lepsi , ty snad mas? hrajes neco na high urovni?nevim , proste kombinace Func1030 a ta krysa neni nejlepsi , jsou lepsi kombinace .... a nevim co tak vyjizdis a nadavas , to je na povazenou, pochop ze je rozdil kdyz to rekne clovek kterej byl s klanem 2x treti v CR a nejakej clovek co sedi celej den v kanclu, nic nehraje protoze nema cas a ty mu das posoudit mys? snad nemyslis vazne
Dobře dobře ale tim padem jste proti sobe. Nechtel jsem si do tebe ryt ale jak si muzete v jednom "taboru" (pctuning) protiřečit. No to je jedno stejne jsem nakonec koupil Steelpad 4S. Ale diky za reakce.
PS.: ten pro koho to je hraje csko a myslim si ze je na dobre urovni i kdyz na 3. misto v republice to zdaleka není. Tak pařbě zdar!.
Flamer píše:Dobře dobře ale tim padem jste proti sobe. Nechtel jsem si do tebe ryt ale jak si muzete v jednom "taboru" (pctuning) protiřečit. No to je jedno stejne jsem nakonec koupil Steelpad 4S. Ale diky za reakce.
PS.: ten pro koho to je hraje csko a myslim si ze je na dobre urovni i kdyz na 3. misto v republice to zdaleka není. Tak pařbě zdar!.
nejsme proti sobe , on urcite zadnou hru nehraje nema cas, tak to posoudil jak mohl , ale nedokaze to rozlisit jestli to vic klouze nez ma , jestli to neni moc tvrdy atd , takze to posoudil dle sebe jak jen mohl a samo s tim nema takove zkusenosti , takze tomu nemuzes verit , priste tak nevyjizdej a nepis ze moderatori tohoto fora jsou ......
Uz je to tu dele zalozene ale muzu to tedy ozivit, jakou konkretni podlozku doporucujete k MX100? z nabidky CC a nemela by byt eytra draha... tak 700... to jich tam je 6... kterou z nich? neni to na zadne profi parby http://www.czechcomputer.cz/cat_tree.js ... d+my%C5%A1
jedna z nejlepsich co se posledni dobou obevily.. ted jsem ji objednaval pro znamyho a byl jsem velice preqapenej..
Ale skaty jsou nutnost.. je dost hrubaa..
Spis se zeptam takto... vyplati se jit treba jen do Steelpad QCK za nejakych 340kc nebo treba X-RAY Technology A330M Aqua3 za 595 prip tu Thermaltake A2256 Gamma Pad ale te uz vubec neverim, nejsem zadnej paran, ale jezdit po stole se mi nechce... vyplati se jedna z nich nebo mam fakt jezdit po stole?