Licenční štítek a upgrade
Moderátor: Loki5567
- pankys
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Licenční štítek a upgrade
Zdravím všechny. Mám dotaz ohledně notebooku, na který mám licenční štítek pro windows Vista. Chci se zeptat, zda mi stačí štítek a můžu instalovat stažené Visty nebo musím mít i ofiko placku? Za další, jestliže toto proběhne, budu moci upgradovat na vyšší systém a doskákat tak třeba až k windows 10? Je to jen úvaha a předem díky za odpověď.
"Děláme software dostupný..."
- zombux
- Odborník PCT
Re: Licenční štítek a upgrade
originální DVD není nutné, jen to chce mít tu "staženou" verzi kompatibilní se štítkem, největší šance na úspěch je hledat verzi pro stejného výrobce notebooků (např. pokud máš notebook od Aceru, tak hledat systém pro Acery). jinak dál to pak jde, pokud seženeš upgrade na Windows 7 - dál už to je zadarmo a celkem přímé (Windows 8 resp. 8.1 jde přeskočit).
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- pankys
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
A nevíš prosím, kde takový systém určený přímo pro typ notebooku sehnat? Jinak říkáš "sehnat upgrade na W7", ten je placený nebo byl taky od MS free?
"Děláme software dostupný..."
- zombux
- Odborník PCT
kde sehnat nevím upgrade na W7 byl placený a koukám že koupit to dneska už je možná docela problém.
Pfizer & Moderna inside