LTE Router B3000 + T-Mobile veřejná ip
Moderátor: Don
- teleport80
- Nováček

-
LTE Router B3000 + T-Mobile veřejná ip
už dva týdny laboruji jak na tomto modemu nastavit abych se do domací sítě , se dostal z práce mám t-mobile a veřejnou ip ale nedaří se mě nastavit modem aby byl dostupný , měnil jsem apn atd ale nic .. nemá někdo zkušenosti...
- tatka.troy
- Začátečník

Re: LTE Router B3000 + T-Mobile veřejná ip
řešil jsme něco podobnýho
1.ověř si že máš správně nastavený APN v tý B3000 pod kterym ti TM pouští veřejnou ip adresu a pak klasiku mojeip.cz a ověřit si to
Pokud to nepujde tak to ověř u TM že máš fakt povolenou tu ip adresu pod lte / 3g vrstvou. Nevim jak moc jsou schopný to ověřit na lince ,ale spíš to pošlou někam na technický oddělení.
2. Pak už jen povolit porty a mělo by to valit.
U nás byl problem v tom že sice byla veřejná ip adresa,ale nebyla povolena pod LTE vrstvou - na 2g i 3g to valilo.
1.ověř si že máš správně nastavený APN v tý B3000 pod kterym ti TM pouští veřejnou ip adresu a pak klasiku mojeip.cz a ověřit si to
Pokud to nepujde tak to ověř u TM že máš fakt povolenou tu ip adresu pod lte / 3g vrstvou. Nevim jak moc jsou schopný to ověřit na lince ,ale spíš to pošlou někam na technický oddělení.
2. Pak už jen povolit porty a mělo by to valit.
U nás byl problem v tom že sice byla veřejná ip adresa,ale nebyla povolena pod LTE vrstvou - na 2g i 3g to valilo.
s Intelem na věčné časy