FIFA 16

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Mac302
Začátečník
Začátečník

FIFA 16

Příspěvek od Mac302 »

• Obrázek
  • Novinky ve FIFA 16 se týkají celého hřiště. Těšit se můžete na vyvážený a autentický fotbalový zážitek s hrou podle vašeho gusta a možností přijmout náročnější výzvy. A jsou tu i úplně nové způsoby hraní. Díky inovativním herním prvkům a funkcím nabízí FIFA 16 sebevědomé bránění, kontrolu středu hřiště a magické okamžiky ve větší míře, než kdy předtím.
INOVACE V KAŽDÉM KOUTU HŘIŠTĚ
  • Defenzivní obratnost – K udržení kroku s technicky zdatnými soupeři máte k dispozici 25 inovativních změn v pohybu obránců. Ti teď mohou uzavírat prostory a pomocí rychlé změny směru s úkroky udržet kontakt se soupeřem v situacích jeden na jednoho.

Týmové bránění – Když se snažíte „zavřít“ útočníka soupeře, spoluhráči za vás zaskočí na vašem postu. Nová umělá inteligence bránění umožňuje hráčům vnímat nebezpečně otevřené prostory v souvislosti s tím, kde se nachází míč a hráči druhého týmu.

Nové základní prvky soubojů o míč – Díky novým prvkům můžete přistoupit k souboji o míč různými způsoby. Nový systém skluzů umožňuje přerušit je a vrátit se do pozice. K dispozici je teď pestrá škála variant obranných zákroků, kde nechybí naznačení, výskoky do vzduchu z místa a zákroky celým tělem.
KONTROLA NAD STŘEDEM POLE
  • Inteligentní zachytávání přihrávek – Ovládnete střed pole díky nové logice zachytávání míčů s cílem eliminovat možnosti rozehrávky soupeře a uzavření nebezpečných prostor pro přihrávky. Hra v záloze tak získává ještě větší smysl a je autentičtější.

Přihrávky s jasným záměrem – FIFA 16 přináší revoluci v systému přihrávek. Spoluhráče teď můžete oslovovat přesnými, prudkými a nekompromisními přihrávkami. Pomocí nového ovládání tlačítky lze poslat akurátní míč po zemi ke spoluhráči i pod tlakem a vytvořit si útočnou příležitost.
KOUZELNÉ MOMENTY
  • Driblink bez doteku – S využitím snímání pohybu Lionela Messiho jsme vytvořili inovativní systém ovládání driblinku, v jehož rámci se hráči mohou rozhodnou ne jen jak, ale také kdy si míč zpracují. Teď si můžete míč pustit do prostoru, naznačit pohyb tělem a vyrazit podél obránce stejně jako Messi, když má svůj den.

Dynamické centry – Centrování mění způsob, jakým si s míčem počínají jak centrující hráč, tak jeho zamýšlený adresát. Hráč na křídle si s míčem počíná realističtěji díky novým animacím pohybu, zatímco hráči v šestnáctce budou sledovat dráhu míče tak, aby lépe načasovali svůj náběh k zakončení.
ŽENSKÉ NÁRODNÍ TÝMY
  • Vůbec poprvé v historii série FIFA můžete hrát s 12 nejvýše hodnocenými ženským reprezentacemi světa v několika on-linových i off-linových režimech. Díky této autentické novince se fanouškům série FIFA rozšiřují možnosti hraní.
text zkopírován z Xzone.cz

FIFA 16 Demo

Pokud si chcete zahrát FIFU 16 Demo už nyní, stačí si vyhledat FIFU 16 v obchodě a kliknout na ,,Try FIFA 16 Demo before you buy!" a automaticky se vám začne stahovat demo. V nabídce Demo & Betas totiž ještě položka FIFA 16 Demo není.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
fix186
Začátečník
Začátečník

Re: FIFA 16

Příspěvek od fix186 »

Uvazujete nekdo o koupi popripade mate nekdo tip na zajimavou predobednavaci cenu prosim? Diky
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

http://www.allkeyshop.com/blog/

Tady si můžeš najít k hodně hrám klíče...
Jinak já možná kupovat budu, ještě uvidím. Ale klasicky jen kvůli FUTu. Mám odehráno pár zápasů na Xbox One a celkem mě to překvapilo. Jasně, sere mě, že to je EA a že prakticky vydají stejnou hru každý rok, ale prostě je tam vždycky něco nového, co zaujme. Líbí se mi, že míč zase trochu méně drží u nohy, častěji propadává - třeba přihrávka po zemi do vápna mine 5 hráčů a nikdo míč nezachytí, protože to všem jde na paty nebo naopak někomu chybí krok atd. Vypadá to celkem dobře. Odrazy míče už jsou taky reálnější. V patnáctce se člověk vyloženě musel rozčilovat, když se míče odrážely a ještě ve prospěch soupeře. Tady se těm odrazům dá ale uvěřit a ani to tolik nenaštve, protože to vypadá reálně, jak to zná člověk z opravdového fotbalu.
Jsem ale zvědavý, jaké "blbosti" (sweaty góly atd.) se vynoří v tomhle díle.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Diky, vim ze jsem i loni na nejake strance sledoval nejlevnejsi klice avzapomnel jsem kde, to je presne ona. Je pravda, ze hodne casu travim i u career mode, ale loni jsem si koupil 15 a hral i fut a celkem me to chytlo, vlastne vzdycky jsem s tim na cas seknul po tom co jsem mel treba 3 zapasy v rade kdy byla hra spis takova slideshow :-D
Demo jsem zkousel a zmeny nejsou samozrejme az takove, ale je to presne jak pises, zase je to o maly kousek uveritelnejsi. Jedine co mi zatim docela vadilo,byly opet brankari. Vcera jsem dvakrat zazil vybehnuti golmana trochu ve stylu P. Cecha, kdy se nechal prehlavickovat utocnikem, ale snad to nebude pravidlem.

Edit: hmm tak se mi to stalo potreti, balon od lajny primo na male vapno kde hrac co ma asi tak 170cm prehlavickoval Courtoise, ktery stal primo u nej a ani se nehnul. Zacinam malinko pochybovat.
Vtipna situace, poustel jsem si replay golu a jeste nez mic vletel do brany, objevilo se takove to logo EA a prostrih na hrace cekajici na rozehrani na pulce, gol pry nikoho nezajima :D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Já určitě kupuju, ikdyž nesnášim EA a jejich neschopný vývojáře. Kdyby existovala pro tuhle hru nějaká konkurence (né PES) tak nevydávaj každej rok hru z roku 2007. Doufám že FUT bude lepší než v 15 , tam co zápas to zalagovanej protihráč

Na karieru sem zvědavej, na 15 jsem odehral dost (v jedny karieře sem došel do roku 2022/2023)-

Hra mi přijde taková pomalejší než 15 a to už ta byla pomalejší (na PC, ne na PS3/X360 tam to byla stará fifa 14 s jinejma texturama), tak že by to snad bylo míň o tom kdo má víc sprinterů ? Já zásadně fasuju goly po chybách obránců který se naschvál někde zastavěj na vteřinu a potom už nemaj šanci golum zabranit, ted je ta hra zas nastavená tak že je těžký dát gol protože všichni bráněj docela dobře.

za těch 890kč se to dá, jen aby to nebyl ruskej key (kvuli jazyku)
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

LoCo99 píše:Já určitě kupuju, ikdyž nesnášim EA a jejich neschopný vývojáře. Kdyby existovala pro tuhle hru nějaká konkurence (né PES) tak nevydávaj každej rok hru z roku 2007.
od roku 2011 byla vydávána next-gen verze už i pro PC, tvrdit, že se fifa od roku 2007 nezměnila je tedy hloupost, jedině, že by jsi starší verze nehrál a nevěděl, jak hra vypadala, byly to zcela dvě jiné hry (PC/PS3), teď už ty verze jsou prakticky stejný se dá říci. Jinak co se týče PES, tak letos se jedná o chabý PS3 port, takže FIFA 16 nemá naprosto žádnýho konkurenta. Hrál jsem demo pes 16 a hrůza, obrovský zklamání.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

to byla nadsázka k tomu že ta hra je co se týče technologickýho zpracování a funkcí někde na úrovni Malování

jako třeba nemožnost upravy grafiky ve hře mi přijde jako absolutně trapná věc v roce 2015, rozhodčí co se zaseknou a čekáš minutu než se pohnou, GÓLY CO JSOU UPLNĚ JASNĚ PLATNÝ ale v brankový technologii ti ukážou že byly v bráně ale neplatěj :D je toho dost, uplně nejvíc mě sere ale matchmaking
kingtoy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kingtoy »

Mac302 píše: Jinak co se týče PES, tak letos se jedná o chabý PS3 port, takže FIFA 16 nemá naprosto žádnýho konkurenta. Hrál jsem demo pes 16 a hrůza, obrovský zklamání.
Ja PES2016 hraju a lepsi fotbal sem zatim nehral, fifu 16 sem nehral, jen 15 .. ale stejne to je uplne jinej pocit ze hry.
Muzeme KONAMI nadavat (ano, nechapu proc neportnou normalni PS4 verzi a delaj verzi "neco napul". ), ale stejne to vypada i na PC +- jak FIFA. Uz jsou ke stazeni mody, ktere upravujou grafiku (hlavne stadionu a osvetleni, pac modely hracu jsou z ps4 verze) + sweetFX, ted jen tak tyden dva vydrzet na patch s klubama/jmenama.
Renegate
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renegate »

Ja som zas horsi futbal ako PES 2016 nehral,horsi ako predchodza a to som fanda PES ale fifa je lepsia,dovod je jednoduchy,brankari,co strela spred sestnasky to gol,po zemi bud pri lavu alebo pravu tyc,hadzu sa ako keby z miesta ,zareaguju uplne neskoro,total odpad. leti nanho lahka lopta a boxuje to atd vela vela chyb,to na fifu a jej animacie brankara je radost pozerat
kingtoy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kingtoy »

v pes kdyz hraju proti/za nejaky team, tak v nem poznavam skutecnou hru toho teamu, uplne jinak pc ovlada soupere, kdyz hraju proti realu, barcelone, proti MU ... , to same je kdyz za neco hraju ja, je sakra velky rozdil kdyz hraju za real nebo barcelonu. Musim hrat uplne jinak.
Co sem driv hral fifu 15, tak to bylo uplne jedno, za vsechny teamy sem daval +- stejny goly stejna hra atd.. jen proste nejaky hrac ryhlejc bezi nebo je tezsi mu vzit balon.

Kdybys hodil na Mesiho nebo Ronalda v pesku jinej skin, ze by hrac nesel poznat podle vzhledu, tak ja sem schopnej ho poznat podle ovladani, chovani.

Ale chapu, ze sou dva tabory :) Jen pisu osobni subjektivni pohled
A uz prestavam spamovat
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

já nikdy PES hrát nemůžu protože prostě licence, kvuli tomu to hraju
Renegate
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Renegate »

ved to jo v pohode,to ti ja neberiem,ale celu hru kazia brankari,co strela medzi zrde to gol na 95 % a preto ta hra straca to caro,ked dostavas lacne goly,proste pes 2015 tuto chybu nemala,fifa 16 je podla dema zatial lepsia a velke plus ,zeny :)
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

LoCo99 píše:já nikdy PES hrát nemůžu protože prostě licence, kvuli tomu to hraju
Licence pujdou vetsinou doresit casem nejakym modem bych rekl.

PES demo jsem si rano stahnul, nestihl vyzkouset, vrhnu se na to snad dnes vecer, tak uvidime.

Zeny sice dobry, ale myslim, ze si s nimi zahraju treba 3-4 zapasy a tim to hasne...
S nakupem letosniho dilu celkem vaham. Minuly rok jsem koupil, protoze jsem chtel zkusit FUT, ten me asi zas tolik nenadchnul, protoze bez investovani realnych penez bylo vydelani si na poradne hrace docela na dlouho. Draft mode me sice laka, ale bojim se ze vstupni poplatek do nej bude zase nejaka palka. Nemyslim si ze mi online hrani jde nejak extra dobre, takze to dopadne tak, ze mi bude lito dat treba 15k za vstup do turnaje, kde pak prohraju treba v prvnim kole :-D
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

FUT že je o realnejch penězích ? ani omylem, zaprvý nepotřebuješ žádnýho ronalda a zadruhý pokud nejdeš cestou nakupovaní packů tak přímym nákupem hráčů je máš až překvapivě rychle, to jenom nesmíš protočit všechny peníze na ty packy

a nebo se naučit obchodovat, ale upřímně tim jsem vydělal max 100 000 (zvlášt než jsem zjistil že tam je daň)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

Tak jsem koupil z mexika za 39.99 $ (960,- Kč) , nic moc cena, ale levnější jsem nenašel (tak abych mohl hrát dneska a né 8. října) . Lepší než 1700 za PS4 verzi :D
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Taky už jsem koupil... Za nějakých 1100,- tuším. Odehrál jsem ten Draft mód, ať mám nějaké prachy a hráče a tak, teď jdu na samotný FUT a uvidíme, co z toho bude.
fix186
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fix186 »

Packy jsem koupil asi jednou nebo dvakrat a preslo me to. Nejvic me ubijelo hrat trhanou hru proti nekomu kdo pak dal gol z nahodneho nakopu na nekoho rychleho.. To me vetsinou na dlouhou chvili od fut vylecilo :-D
Tak dejte vedet jake to je, ja ted utracel za jine blbosti, tak si chvilku pockam :)
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

fifa 16 je zatim zdá se první fifa kde se místo Doumbii a Aubameyanga budeš spíš bát Iniesty a jemu podobnejm - sprint ti moc nepomůže

je to víc o rozehrávce než o nákopech přes celý hřiště na jednoho hráče a pozor teď to nejzajímavější : ZATIM JSEM NEHRAL PROTI NIKOMU KDO BY LAGOVAL ! - což sám nechápu jelikož tu hru furt přece vyrábí EA. Takže zatim jsem spokojenej. Zitra mame s kamaradama turnaj tak teprv odhalime všechny herní rysy.

A ve FUTku je možnost navíc jak vydělávat - Draft. Sice jsem to moc nepochopil ale je to tam :D. Já jenom prodejem hráčů z balíků vydělal cca 15000 a za to se daj pořídit normální hráči minimálně na offline abys vydělal víc.

jediný co se mi moc nezdá je že je dost lehký bránit, minimálně počítač brání až moc dobře
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Já s lagama problém nemám. Důležité je odhalit Poláka. S ním hru nezapínat, tam jsou lagy téměř 100%.
Jinak Draft je slušná metoda výdělku, když má člověk štěstí na dropy z balíku no.
Jsem ale zvědavý, co se stane s cenama, až lidem uplynou všechny odměny (bonus coiny) z katalogu.
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

ceny momentálně nechápu, buďto všichni hrajou bundeligu ve FUT nebo nechápu proč jsou všichni hráči tak drahý

a ten draft je fajn no, akorát mě se zasekla v poslednim zápase hra tim stylem že po poločase tam ty hráči na sebe akorát koukali a popocházeli a hra mi nenabídla menu vůbec takže sem to samozřejmě po 20 minutách musel ukončit (zkusil sem i vypojit net protože to pomáhalo minulej rok na offline), a hra to tradičně vzala jako prohru jak jinak takže sem prohral no

a v balíkách nic neni, vždyt i KSI za 50 000 fifa points nakoupil balíky a jeho nejlepší hráč byl asi Lukaku a Rosický :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“