poradte nejaky gamepad

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
kocourmikes1
Začátečník
Začátečník

poradte nejaky gamepad

Příspěvek od kocourmikes1 »

mam ted doma nove kreslo a chtel bych nejaky gamepad, mam v planu na tom hrat jenom zavodni hry, dejte sem nekdo nejaky typy, idealne aby to bylo do 1000,-, ale pokud vite o necem zajimavem treba za petikilo...uvazoval jsem jeste ze bych pockal na steam cotroller, ale prej to ma vyjit az nekdy v listopadu, to se mi nechce cekat
CPU: Intel core i7-4790@3.6GHz│ CPU Cooler: GELID Solution Tranquillo rev. 3│ MB: Gigabyte B85m-D3H rev 1.1│ RAM: Crucial Ballistix Sport 2x8GB DDR3│ GPU: ASUS STRIX GTX980Ti 6GB DDR5| HDD: WD Blue - 1TB│ SSD: Samsung 860 EVO - 250GB│ PSU: Enermax Platimax 600W│ Case: In-Win 303│ OS: Win 10 64-bit│ Keybord: CORSAIR STRAFE RGB LED Cherry MX SILENT│ Mouse: CORSAIR Gaming Sabre RGB Optical
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: poradte nejaky gamepad

Příspěvek od Alfajk »

nemusis dlouho rozmejslet, postaci klasickej dratovej x360 ovladac, nebo muzes vzit i bezdrat, kdyby ses chtel treba valet v kresle, ale to uz bude lehce pres limit
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Hexik21
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: poradte nejaky gamepad

Příspěvek od Hexik21 »

Já třeba doma používám PS4 gampad neb mi padl víc do ruky než Xbox gamepad.
Pak se to dá s PC spárovat přes https://inputmapper.com a nastavit si klávesy jak je potřeba.
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“