Nechodi mi force feedback u Logitech Wingman GP volantu

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
morgana123
Nováček
Nováček

Nechodi mi force feedback u Logitech Wingman GP volantu

Příspěvek od morgana123 »

Ahoj,

zkousel jsem NFS Underground 2 a Colin McRae 4 a auto volantem ovladam, ovsem force feedback se projevuje pouze tim, ze pri toceni ke krajnim poloham to jde ztezka. Jinak se ani necukne. Dokazete mi poradit? Existuje nejaky programek nebo hra, kde to urcite chodi a muzu to prubnout? Abych vedel, jestli to mam jit reklamovat nebo lepe nastavovat.

Z CD jsem nainstaloval jen ovladace, nic jineho. Kalibraci os jsem provedl (to ale asi nema vliv). Jinak mam Win XP professional a DirectX 9.0c.

Diky

Pepa
icq 56233881
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

stáhni si na ten volant nejnovější ovladače a ty z CD vůbec nepoužívej
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
DewiL
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DewiL »

Mam ten stejnej volant a myslel sem, ze to FF je jenom, ze se hur zataci :oops:

Jestli ty ovladace najdes, tak sem pls postni link....

BTW. Ja sem k tomu zadny ovladace nedostal (nebo jsem je nenasel)

//Edit: Aha, tak sem je nasel :) jeste ze mam volant teprve 2. den... kdyz bych to zjistil po pul roce, mozna bych na sebe byl nasranej :)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Dewil píše:Mam ten stejnej volant a myslel sem, ze to FF je jenom, ze se hur zataci :oops:

Jestli ty ovladace najdes, tak sem pls postni link....

BTW. Ja sem k tomu zadny ovladace nedostal (nebo jsem je nenasel)
1)ff musi podporovat samotna hra,
2)ff je zpetna odezva, tzn ze se to hlavne projevuje treba kdyz s autem najedete na nejakej sutr nebo podobne (pri rally je ff uplny maso :twisted: )
3) co takhle trochu prohledat ofic stran vyrobce? ( http://www.logitech.com/index.cfm/downl ... entid=5307 otazka 3 minut :roll: )
0118 999 881 999 119 7253
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

mám tenhle volant doma musíš si ten FF nastavit v profileru ovladače mám na to doma troje ale ty z cd fungujou taky v pohodě někde jsem kdysi četl že
ty původní ovladače maj problémy s sp2 já teda nic nepoznal :?
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

ehm..no jen bych se ujistil, ze mas s feedbackem, ten se jako produkt lisi jen Wingman Force formula GP..a bez FF to je W Formula GP..jinak ho mam..a ve vsech hrach s puvodnima ovladacema funguje naprosto bajove..desne klepe...nejjednodusi je odzkouset to v "herni zarizeni", vlastnosti volantu...a pak zmackni nejaky tlacitko volantu a uvidis..jestli ma FF, tak ti to utrhne ruce :D jinek ten s FF se bez napajeni nevraci na stred... 8)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“