V čem programovat?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Blaster30
Začátečník
Začátečník

V čem programovat?

Příspěvek od Blaster30 »

Ahoj. Prosím o radu. Chtěl bych se pokusit vytvořit online aplikaci, kde by se vedle evidence vracení palet.

Přiklad:
Přijede k nám nakládat kamion výrobky, palety jsou výměnou, ale řidič nemá prázdné palety, takže se sepíše papír, kdy naložil, kolik palety naložil, kam to vezl...... a palety vrací až když přijede nakládat příště. Plus máme ještě další 2 provozovny, kde to funguje s vracením palet stejně. Takže se občas stane, že palety, který dluží nám, v provozovně č.1, vrátí na naší jiné provozovně č.2, protože tam má zrovna nakládku a neřeší to. Tam ale neví za co to je, protože se to nakládalo u nás, v provozovně č.1. Musíme si pořád volat kolik palet kde vracel a hledat k čemu to přiřadit.

Už je to ale v takovém množství, že psát to na papír a volat si je na prd. Představu mám takovou, že by se do této apliace vždy zapsaly informace o danné zakázce ( místo určení, počet naložených palet, počet vrácených palet, počet palet které zbývá vrátit.....)

Moje otázka zní, jak obtížné by bylo něco takového vymyslet, pro mě, který neumí programovat. Zda by se mi to podle nějakých návodů na netu povedlo nějak zplácat, popř. v jakém programu bych to měl dělat.

Díky za každou odpověď :)
CPU AMD Phenom II X4 965 BE rev. C3, MB Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H , RAM OCZ 2x2GB DDR3 1600 , SSD Crucial m4 - 128GB , HDD WD Caviar Green, 3,5" SATA II 1TB , GPU Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 , CASE COOLERMASTER Elite 335 , REPRO Genius SW-HF 5.1 4000, Zdroj Seasonic SS-500ET T3
Exp
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: V čem programovat?

Příspěvek od Exp »

Myslím, že nejjednodušší bude sdílet tabulku v google docs.
Pokud bys chtěl programovat, potřebuješ se naučit (v závislosti na požadavcích) základy HTML, CSS, PHP + javascript (nebo .NET místo PHP a JS) a SQL. Pokud jsi nikdy neprogramoval, trvalo by opravdu dlouho, než bys vše nastudoval.
Blaster30
Začátečník
Začátečník

Re: V čem programovat?

Příspěvek od Blaster30 »

Tak nějak jsem byl smířen, že to jinak nepujde :D Děkuji za odpověď :)
CPU AMD Phenom II X4 965 BE rev. C3, MB Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H , RAM OCZ 2x2GB DDR3 1600 , SSD Crucial m4 - 128GB , HDD WD Caviar Green, 3,5" SATA II 1TB , GPU Sapphire HD 6870 1GB GDDR5 , CASE COOLERMASTER Elite 335 , REPRO Genius SW-HF 5.1 4000, Zdroj Seasonic SS-500ET T3
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“