Přiklad:
Přijede k nám nakládat kamion výrobky, palety jsou výměnou, ale řidič nemá prázdné palety, takže se sepíše papír, kdy naložil, kolik palety naložil, kam to vezl...... a palety vrací až když přijede nakládat příště. Plus máme ještě další 2 provozovny, kde to funguje s vracením palet stejně. Takže se občas stane, že palety, který dluží nám, v provozovně č.1, vrátí na naší jiné provozovně č.2, protože tam má zrovna nakládku a neřeší to. Tam ale neví za co to je, protože se to nakládalo u nás, v provozovně č.1. Musíme si pořád volat kolik palet kde vracel a hledat k čemu to přiřadit.
Už je to ale v takovém množství, že psát to na papír a volat si je na prd. Představu mám takovou, že by se do této apliace vždy zapsaly informace o danné zakázce ( místo určení, počet naložených palet, počet vrácených palet, počet palet které zbývá vrátit.....)
Moje otázka zní, jak obtížné by bylo něco takového vymyslet, pro mě, který neumí programovat. Zda by se mi to podle nějakých návodů na netu povedlo nějak zplácat, popř. v jakém programu bych to měl dělat.
Díky za každou odpověď