Problém online her

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
Septim
Nováček
Nováček

Problém online her

Příspěvek od Septim »

Ahoj, poprosil bych o radu. Již nějakou dobu hraji War Thunder, ale mam tam problém s vysokým LP, kdy se mi stává, že moje letadlo i ostaních "poskakují" různě po obrazovce. Ping je ale v pořádku. FPS také. Chová se to jako by internet pár vteřin šel a pak zas pár vteřin nešel. Když jsem se koukal na správce úloh, tak dle grafu to tak i vypadalo. Je pravda že nemam nejrychlejší internet, ale tím si myslím, že to nebude. Stahování a načítání stránek bývá celkem v pohodě. Původně jsem myslel, že to bude asi mojí Wifi kartou, kdy jsem měl TP-Link TL-WN722N do USB. Dost mi na ní kolísal signál, takže jsem tomu dával za vinu. Koupil jsem si proto Gigabyte GC-WB867S-I. Ta má signál už v pořádku, ale problémy přetrvávají. Problémy mam ale ve většině online her a někdy i na Team Speak 3. Zkoušel jsem ovladače jak od wifin, tak i od win 10. Problém stejný. Kdysi jsem mýval notebook, sem tam také někdy ten internet blbnul, ale ne v tak extrémní míře. Je možnost, abych měl někde něco špatně nastavené v PC případně na Routeru? Nebo je to vina poskytovatele? Pokud mi budete dávat rady tak prosím trošku rozvést v téhle problematice nemam vůbec zkušenosti Děkuji :)
Můj poskytovatel. http://www.amigonet.cz/# ( Mam ten amigonet 12MB)
Sestava:
Deska - ASRock A88X Extreme4+, CPU - A10 7700K, GPU - GTX 760, 2x4 GB XPG Adata ram, SSD - ADATA SX900 XPG 64GB a WD Green 500 GB. (Než se do mě pustíte do zvláštnosti mé sestavy vím o tom :D ) Všechno je v továrním nastavení bez žádných OC apod.
DESKA: ASrock FM2A88X Extreme4+ CPU: AMD A10-7700K GPU: Gigabyte GTX 760 Windforce 3X RAM: A-Data XPG 2x4 GB ZDROJ: EVGA 500W DISKY: SSD A-Data 64 GB XPG SX900 + 500 GB WD Green SKŘÍŇ: Zalman R1 OS: Windows 10 Home
maku
Začátečník
Začátečník

Re: Problém online her

Příspěvek od maku »

Pokud jsi to uz neresil s poskytovatelem tak to snim res je mozne, ze bude chyba u neho.
Notebook: ASUS X555LN-XX415N / 15.6" / i5 - 4210U - 1.70 GHz max az 2.70GHz / 8GB - DDR3 / HDD - 1TB / NVIDIA GeForce GT840 - 2GB / Microsoft 64bit
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“