Zajímalo by mne jakým způsobem, a zda se to to někdo pokoušel, sundat ty dvě spony co drží ten chladič u těchto pamětí, nějak se mi to nedaří dát je pryč. Drží tam opravdu fest.
Jde mi o to abych se přesvědčil, zda jsou tam opravdu TCCD.
Jasně měly by tam bejt, ale uvěřím tomu až je opravdu uvidím.
A-DATA PC 4500 Vitesta, 566Mhz
- tnema
- Začátečník
A-DATA PC 4500 Vitesta, 566Mhz
ntb lenovo i5/1660Ti
- Jiri Drak
- Středně pokročilý
-
Re: A-DATA PC 4500 Vitesta, 566Mhz
Ja to zkousel, ale nechtelo se mi pouzivat nasili, takze na to kaslu. Neni dulezite co je tam za chipy, ale jak behaji.SARAMARTURUS píše:Zajímalo by mne jakým způsobem, a zda se to to někdo pokoušel, sundat ty dvě spony co drží ten chladič u těchto pamětí, nějak se mi to nedaří dát je pryč. Drží tam opravdu fest.
Jde mi o to abych se přesvědčil, zda jsou tam opravdu TCCD.
Jasně měly by tam bejt, ale uvěřím tomu až je opravdu uvidím.
Jinak sundani chladice, bych snad ani za modifikaci HW neoznacoval
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- tnema
- Začátečník
- tnema
- Začátečník
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
nesundavej to... je to zbytečný... lepší než to urvat dyž to chodí jak má.... nebo dyž to nejde násilím tak zkus ještě větší nasilí
ten plech je tam sice skoro na nic ale je lepší dyž tam je než dyž tam neni....trošku to chladí... occa 1°C dolu.... ale hlavně to jen tak nepoškodíš...takže pokoušet to....zvědavče... jenom proto aby si se přesvědčil o nápisu.... je trošku risk...
ten plech je tam sice skoro na nic ale je lepší dyž tam je než dyž tam neni....trošku to chladí... occa 1°C dolu.... ale hlavně to jen tak nepoškodíš...takže pokoušet to....zvědavče... jenom proto aby si se přesvědčil o nápisu.... je trošku risk...