Google Kalendář - oznámení událostí sdíleného kalendáře

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Theopenus
Nováček
Nováček

Google Kalendář - oznámení událostí sdíleného kalendáře

Příspěvek od Theopenus »

Zdravím,
mám menší nepříjemnost s Google Kalendářem. Já a pár dalších lidí používám jeden sdílený kalendář, do kterého se připisujeme na různé události. Opravdu velmi by mi pomohlo, kdyby šel kalendář nastavit tak, aby mi odeslal mail pokaždé, když se v tomto kalendáři objeví nová událost (= někdo ji tam přidá).
Pokusil jsem se něco udělat v nastavení, ovšem tam lze nastavit pouze odesílání mailů jako upozornění na události kde již zapsán jsem. To já ovšem nepotřebuji. V nápovědě jsem se toho taky moc nedočetl.
Věděl by něko, jak mi poradit?
Theopenus
Nováček
Nováček

Re: Google Kalendář - oznámení událostí sdíleného kalendáře

Příspěvek od Theopenus »

Nakonec jsem to vyřešil sám. Pro někoho kdo má stejný problém jako já měl, níže přikládám řešení.
Po tomhle nastavení mi chodí maily na nově přidané události, upozornění na změny v událostech (i když v nich nejsem účastníkem) jednoduše to, co jsem chtěl.
Na Google Kalendáři v levém sloupci najedu myší na onen kalendář, jehož oznámení chci upravit. Zobrazí se vlevo šipka, pod ní je rozbalovací menu, kliknu na "Upravit oznámení". Nahoře kliknu na záložku "Upravit oznámení. Vyklikám co chci.
Tak těžký to není, spíš jsem chtěl všechno moc rychle :-D
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“