Zdravim
Mam taky problem mam v mobile simku na LTE net ale kde ju chcem pouzivat vnutri v budove mobil nedokaze najst signal pomohol by nejaky modem napr Alcatel OneTouch Y850 ? Lebo vonku pred budovou pohoda len vnutri proste nie ci to take taky modem bude lepsi ako mobil to netusim alebo co by mi pomohlo.
LTE modem
Moderátor: Don
- tatka.troy
- Začátečník

Re: LTE modem
1. venku máš jak kvalitní lte signal? U nás platí že LTE v budově ( puvodní zástavba ) chvíli trvá než ho tlf. chytne
2.takovejhle externí modem vychází na signál líp než tlf. to je pravda - otázka je jakej bude reálnej dosah toho signálu v budově s timhle modemem. Ideální by bylo si podobný modem pujčit a vyzkoušet a případně nechat nebo vrátit pokud to tvuj opertár umožnuje.
Máme zkušenosti s Huawei LTE externím modemem B3000 a od vysílače na LTE jsme cca 2 km a máme stabilně 3 čárky z 5ti a to jsme v původní zástavbě ještě k tomu historický. Jinak na tlf. před budouvou mám 2 čárky LTE a padá to spíš do 3G ( iphone 6 ).
2.takovejhle externí modem vychází na signál líp než tlf. to je pravda - otázka je jakej bude reálnej dosah toho signálu v budově s timhle modemem. Ideální by bylo si podobný modem pujčit a vyzkoušet a případně nechat nebo vrátit pokud to tvuj opertár umožnuje.
Máme zkušenosti s Huawei LTE externím modemem B3000 a od vysílače na LTE jsme cca 2 km a máme stabilně 3 čárky z 5ti a to jsme v původní zástavbě ještě k tomu historický. Jinak na tlf. před budouvou mám 2 čárky LTE a padá to spíš do 3G ( iphone 6 ).
s Intelem na věčné časy
- Trewis
- Začátečník

-
Pred budovu mam 2carky z 5 na iphone6. Asi to nezistim dokial neco take nevyskusam. Signal este chytnu nekde u okna.Operator prave nuduje cisto 4G siet takze ani to 3G nieje moznost.
- tatka.troy
- Začátečník

pokud only LTE tak to je na *****, takže ideálně pujčit a zkusit a případně vytáhnout z op kde je sajta ( vysílač ) aby nedošlo k tomu,že si někdo koupí barák a nechá ho zbourat 
s Intelem na věčné časy