Ahoj, mám dotaz na VLC media player.
Když si nahraju něco na klasickou videokameru a pak přehraju ve VLC-čku, je možné, abych si tam nějakou funkcí spustil reálný čas (tzn. čas, ve kterém se video nahrávalo?) a ne abych viděl jenom délku videa?
Přip. tip na jiný přehrávač s popsanou funkcí...
Díky
Zobrazení reálného času u VLC
- bidho007
- Nováček
-
- zombux
- Odborník PCT
Re: Zobrazení reálného času u VLC
a jak by sis představoval že to bude fungovat? na základě jakých údajů? 

Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- bidho007
- Nováček
-
Hmm...když nahraju soubor z kamery do pc, tak je u toho datum a čas. Čas tam je konečný, kdy kamera přestala nahrávat. Tzn. mám soubor s údaji: 27.6.2015, 9:39. Vím, že délka videa je 13 minut, takže v 9:26 začalo nahrávání. Tahle metoda bohatě postačuje, když se jedná o zmiňovanou délku videa. Ale když mám delší záznam a těch záznamů je 20, nechce se mi u každého odpočítavat minuty.
A na základě jakých údajů? Např. průjezd automobilů, vlaků,... a chci zjistit přesný čas na konkrétním místě.
A na základě jakých údajů? Např. průjezd automobilů, vlaků,... a chci zjistit přesný čas na konkrétním místě.
- zombux
- Odborník PCT
tím pádem, pokud to neumí dopočítávat přehrávač, tak to těžko jde. samozřejmě s výjimkou za tímto účelem zkonstruovaných záznamových kamer, které si čas ukládají v reálném čase přímo do záznamu.
Pfizer & Moderna inside