MX200 Problém
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- xxmenn
- Nováček
-
MX200 Problém
Mám nasledující problém na mém NTB jsem udělal čistou instalaci na nový SSD MX200 a chtěl jsem aktualizovat firmware ale mám problém že mi ho Crucial Storage Esecutive vůbec nedetekuje vůbec svůj disk tam nemám. Kde může být problém? Díky
- George81CZ
- Nováček
-
Re: MX200 Problém
Řeším asi podobný problém.
Mám SSD Crucial MX200 250GB, v BIOSu ho vidím, ale ve windows 7 už ne. I když odpojím ostatní disky a zkusím instalovat windows 7, tak se v instalátoru disk objeví, ale už nejde vytvořit oddíl a zformátovat.
Je to v počítači HP 6005 SFF, deska je HP 3047h s chipsetem AMD 785G.
Díky za reakce.
Mám SSD Crucial MX200 250GB, v BIOSu ho vidím, ale ve windows 7 už ne. I když odpojím ostatní disky a zkusím instalovat windows 7, tak se v instalátoru disk objeví, ale už nejde vytvořit oddíl a zformátovat.
Je to v počítači HP 6005 SFF, deska je HP 3047h s chipsetem AMD 785G.
Díky za reakce.
- zigo
- Černá karta
-
Zkusil bych tohle:
-reset nastavení biosu základní desky, clear cmos, popřípadě update biosu
-update firmware ssd disku (eventuálně na jiném počítači pokud na tomhle ti nejde)
-reset nastavení biosu základní desky, clear cmos, popřípadě update biosu
-update firmware ssd disku (eventuálně na jiném počítači pokud na tomhle ti nejde)
- George81CZ
- Nováček
-
Díky za rady, zresetoval jsem BIOS (přepínačem na desce), SSD disk jsem v jiném počítači naformátoval přes instalátor Windows a vytvořil oddíl.
Mezitím jsem zkusil v mém počítači, kde chci SSD nainstalovat, zapojit jiný HDD. Ten funguje bez problémů.
Když zapojím znovu SSD (na ty stejné kabely), tak ho BIOS načte, ale ve správci zařízení, ani správě disků, ani diskpart není.
Mezitím jsem zkusil v mém počítači, kde chci SSD nainstalovat, zapojit jiný HDD. Ten funguje bez problémů.
Když zapojím znovu SSD (na ty stejné kabely), tak ho BIOS načte, ale ve správci zařízení, ani správě disků, ani diskpart není.
- zigo
- Černá karta
-
co zkusit win 10...?
- George81CZ
- Nováček
-
Teď jsem ještě zkusil v jiném počítači aktualizovat firmware SSD, úspěšně. A nic.
Ten druhý komp je notebook, který má jen jeden slot pro HDD, tak to zkouším přes instalátor Win 7.
Ale na PC se mi nepodaří ani udělat novou instalaci systému na ten SSD.
V zahraničních diskuzích už hledám dva dny, ale to co jiným zabralo, mi ne. Budu zkoušet dál.
Ten druhý komp je notebook, který má jen jeden slot pro HDD, tak to zkouším přes instalátor Win 7.
Ale na PC se mi nepodaří ani udělat novou instalaci systému na ten SSD.
V zahraničních diskuzích už hledám dva dny, ale to co jiným zabralo, mi ne. Budu zkoušet dál.