Ahoj,
mam adsl-router Draytek Vigor 2500We, domaci PC pripojeno pres kabel -to funguje v pohode.
Problemy mam s notebookem kterym k routeru pristupuju pres wifi-pripojeni k internetu se po urcitych intervalech (nevim presne, cca 5-10 min.) prerusuje, pritom signal je porad plny.. Kdyz se prerusi, vypadne mi VPN a musim kvuli tomu restartovat pocitac.
Nevite cim by to mohlo byt?
IP adresy mam nastavene napevno, myslim ze na tom nezalezi, ale pro jistotu, mam je takhle:
router: 10.0.0.1, 255.255.255.0
PC: 10.0.1.1
notebook: 10.0.1.2
Problem s wifi routerem
Moderátor: Don
- icu
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- johny128
- Začátečník

- icu
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
OS mam vsude Win2000...
ty IP mam jak si psal ty, ale je to to same...
Mozna je neni chyba v routeru ale v nastaveni wifi karty v NB...kdyz otevru okno se statusem wireless siti, tak se tam obevi dve - moje domaci a jeste nejaka cizi, co je tady v okoli.. kdyz si vytvorim profil napr. "doma" tak se k nemu jde pripojit, ale v okne General to ukazuje SSID: ?
profile: ?
ale pritom signal je ok a internet funguje...
ty IP mam jak si psal ty, ale je to to same...
Mozna je neni chyba v routeru ale v nastaveni wifi karty v NB...kdyz otevru okno se statusem wireless siti, tak se tam obevi dve - moje domaci a jeste nejaka cizi, co je tady v okoli.. kdyz si vytvorim profil napr. "doma" tak se k nemu jde pripojit, ale v okne General to ukazuje SSID: ?
profile: ?
ale pritom signal je ok a internet funguje...
...