Headset na hraní a poslech hudby
Moderátor: CageJ
- WarriorCZ
- Začátečník
Headset na hraní a poslech hudby
Dobrý den,
vlastním sluchátka SteelSeries Siberia V2 ale chtěl bych jsem je nahradit za jiná, zatím jsem koukal na SteelSeries H Wireless, SteelSeries 9H Headset, SteelSeries Siberia v3 Prism a normální v3, ale samozřejmě se nebráním jiným značkám, ale zatím jsem měl zkušenosti jen se SteelSeries a byl jsem i velmi spokojený, ale byl bych velmi rád kdyby jsme mi pomohli s výběrem, předem děkuji za odpověď.
vlastním sluchátka SteelSeries Siberia V2 ale chtěl bych jsem je nahradit za jiná, zatím jsem koukal na SteelSeries H Wireless, SteelSeries 9H Headset, SteelSeries Siberia v3 Prism a normální v3, ale samozřejmě se nebráním jiným značkám, ale zatím jsem měl zkušenosti jen se SteelSeries a byl jsem i velmi spokojený, ale byl bych velmi rád kdyby jsme mi pomohli s výběrem, předem děkuji za odpověď.
Žádný učený z nebe nespadl, tak se neboj zeptat.
- WarriorCZ
- Začátečník
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Headset na hraní a poslech hudby
SteelSeries Siberia V2 nejsou nijak moc dobra sluchatka. Jsou to vlastne docela spatna.
Doporucim temata http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=103&t=212258 a http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=103&t=212295
Doporucim temata http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=103&t=212258 a http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php?f=103&t=212295
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- WarriorCZ
- Začátečník
Já je mám a jsou pohodlná a zvuk je super, jenom vržou to je asi jediný mínus, proto jsem uvažoval zatím jen o SteelSeries Siberia V3, ale podívám se na ty topiky třeba najdu něco lepšího.
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zvuk super neni. To si myslis jen proto, ze nemas srovnani
Zrovna Siberie V2 jsem mel, takze ver, ze opravdu neni.

CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
- WarriorCZ
- Začátečník
Spíš to bude tím že já jsem k tomu dostal od SteeSeries externí zvukovou kartu na 7.1 možná bych jí využil i u těch nových sluchátek, a proto se teď rozhoduji mezi SteelSeries Siberia V3 ale nevím jestli normální nebo Prism a druhá varianta ATH-T500.
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Zvukovka tem sluchatku nepomuze
Doporucuji ty T500, znam je a jsou o mnoho lepsi.

- WarriorCZ
- Začátečník
Ale taky jde o to že potřebuji abych v csku slyšel zvuky zvlášť z pravé a levé strany, ne abych je slyšel před sebou co už jsem viděl taky, a druhá věc já mám na uších sluchátka minimálně 8 hodin denně tak aby mně netlačili mám docela velké uši, měl jsem už GENIUS HS-05A to byli moje první úplně o ničem, potom tyhle BUXTON BHP 2200 ti zase tlačili moc do uší, další byli tyhle Sennheiser HD 201 ale na to jsem měl moc velkou hlavu, a teď vlastním Sluchátka SteelSeries SIBERIA V2 USB a tyhle vůbec netlačí a zvuk je podle mně lepší než u těch co jsem ti vypsal, ty T500 bych možná i koupil a jde mi o to aby mně netlačili uši a aby to v csku a v ostatních hrách fungovalo jak má, četl jsem hodně recenzí o těch T500 a někdo psal že ho tlačili do uší, tak nevím ale záruka 5 let není špatná uvidím podívám se i na nějaké testy, ale nechápu proč ne SteelSeries když jsou lepší než Razer, ale co už projedu nějaké recenze a testy a snad se mi něco zalíbí.
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Razer je odpad nejhrubsiho zrna. Kolega v praci si T500 koupil, ma velkou hlavu a ja celkem taky a jsou pohodlne a usi se poti minimalne. Siberie jsou mene pohodlne. T500 jsou prostorove o hodne vice nez virtualni prostorove headsety.
- dohnalik
- Čestný člen
Přijde mi, že ani poradit nechceš, měl jsem na hlavně všechny tyhle rádoby herní headsety, a jediný co se dalo poslouchat byl corsair a možná asus. Steelseries byl brutus, to jsem nevěřil vlastním ušim v ten moment, jak může hrát něco tak hrozně? Sluchátka co dávají ve studentagency hrajou líp. Razer používá měniče, který jiní vyřadí kvůli quality control, jak tohle může vypadat?
Pokud chceš něco dobrýho na hry, zvuky v CS a hudbu, tak si kup AKG K240.
Pokud chceš něco dobrýho na hry, zvuky v CS a hudbu, tak si kup AKG K240.
- WarriorCZ
- Začátečník
Nejspíš dám na vaše rady a půjdu do Audio-Technika, ale teď mě už jenom zajímá kvalita,konstrukce,kabel,pohodlí pro uši a zvuk, protože jsem člověk co má sluchátka 8+ hodin, četl jsem pár recenzí zatím jen na ATH-T500 a někdo tam psal že to není pro vetší uši toho se hlavně bojím.
- dohnalik
- Čestný člen
SS nejsou 10x tak, takže budeš naprosto v suchu. Z nich mě bolely uši už po chvilce.
- WarriorCZ
- Začátečník
Co myslíš tím SS?
- dohnalik
- Čestný člen
SteelSeries
- WarriorCZ
- Začátečník
Jasně chápu, já nevím ale mně z nich uši nebolí, uvidím u těch Audio-Technika při nejhorším je vrátím do 14 dnů.
- Iviko666
- Nováček
-
Ja som tiež mal herne slúchdlá a zlomili sa tesne po záruke, tak som sa nas... a kúpil Audio-Technica ATH-AD700X + Mod Mic v 4.0 a neľutujem sú pohodlné a majú super zvuk a mikrofón je super. Určite lepšie riešenie ako kadejaké herné pseudo slúchdlá.
PS: preferujem otvorené slúchadlá, nepotia sa v nich uši pri dlhšom používaní.
PS: preferujem otvorené slúchadlá, nepotia sa v nich uši pri dlhšom používaní.
AMD Ryzen 7 5800X3D, Gigabyte X570S Aorus Elite Ax, 32GB DDR4 3600, Kingstone KC3000 500GB + NV2 2TB, Sapphire RX 6800 XT Nitro+, MSI Optix MAG274QRX, Corsair RM750x, XTRFY MZ1 ZY’S Rail Black, Wooting Two HE, Fostex HP-A4 + AKG K712 Pro