steam a hry
Moderátor: Baneshee
- primax
- Začátečník

steam a hry
prosím Vás především ty kteří hrají hry na steamu.
K samotné otázce:
Když si koupím hru s digitální distribucí např. přes JRC.cz tak to po mě asi vyžaduje online připojení pro registraci? Pokud budu potom hru spouštět po aktivaci klíče, budu muset být vždy připojen k internetu i když jsem se už registroval? bude to tedy vypadat tak že při každém dalším spuštění hry, musím znova zadat "seriový klíč" abych mohl pokračovat ve hře tam kde jsem skončil?
Nejde to po té registraci klíče to dát do nějakého offline režimu?
K samotné otázce:
Když si koupím hru s digitální distribucí např. přes JRC.cz tak to po mě asi vyžaduje online připojení pro registraci? Pokud budu potom hru spouštět po aktivaci klíče, budu muset být vždy připojen k internetu i když jsem se už registroval? bude to tedy vypadat tak že při každém dalším spuštění hry, musím znova zadat "seriový klíč" abych mohl pokračovat ve hře tam kde jsem skončil?
Nejde to po té registraci klíče to dát do nějakého offline režimu?
HP ProBook 455 G6
- keistown
- Žlutá karta

-
Re: steam a hry
Ano, budes muset "seriový klíč" zadavat pokazde kdyz hru zapnes.
Kdyz volas z mobilu, taky pokazde podepisujes smlouvu na pausal, ne?
- primax
- Začátečník

a když ten seriový klíč budu zadávat pokaždé když hru zapnu musím být připojený k internetu?Ano, budes muset "seriový klíč" zadavat pokazde kdyz hru zapnes.
HP ProBook 455 G6
- Exp
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Rika ti neco sarkasmus?
- primax
- Začátečník

- Xnovic
- Začátečník

Sériový klíč zadáš jen jednou. Pak se ti hra objeví v knihovně her. Odtud si ji můžeš libovolně zapínat.
Hry jedou i v offline režimu, ale jsou i výjimku..
Hry jedou i v offline režimu, ale jsou i výjimku..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- primax
- Začátečník

a lze ty vyjímky včas tedy předem rozpoznat že nepojedou v offline režimu?
HP ProBook 455 G6
- Xnovic
- Začátečník

To asi ne.. Vím, že jednou jsem byl celej víkend bez netu, páč mi odešel modem.
A pamatuji si, že pár her v offline nejelo, ale který už nevím..
A pamatuji si, že pár her v offline nejelo, ale který už nevím..
CPU:Ryzen 7 9700xMB:ASUS TUF B850-PlusChladič:ARCTIC Liquid Freezer III - 360 A-RGBRAM:Kingston HyperX Black 2x16Gb 6400MHzVGA:RX 9070 XT Sapphire Nitro+Case:ASUS ROG Strix HeliosHDD:Samsung 960 Evo 500GB+2TB WD Red+2TB SSD AData+4TB Seagate Zdroj:EVGA Supernova P2 1000W
- Wiruz
- Pokročilý

kazdopadne po nejake dobre je potreba zase steam nechat sahnout na internet aby se zabranilo zneuziti. Offline mod funguje jen nekolikrat, pak je potreba hru spustit pod online rezimem a pak zase offline funguje.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- Alfajk
- Začátečník

-
funguje vam na steamu "recently played with", pripadne friends > recent players ? ja si vsiml ze tuhle druhou polozku kompletne postradam a ta prvni nefunguje "You do not have any play history for this day. Played 0 of last 14 days"
coz me trochu sere, nevim co s tim, je to dost dulezita funkce na pridavani pratel z her, ktery jsem potkal a nepamatuju si nick
coz me trochu sere, nevim co s tim, je to dost dulezita funkce na pridavani pratel z her, ktery jsem potkal a nepamatuju si nick
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- r34ktor
- Začátečník

Steam Offline Mode: https://support.steampowered.com/kb_art ... &l=englishWiruz píše:kazdopadne po nejake dobre je potreba zase steam nechat sahnout na internet aby se zabranilo zneuziti. Offline mod funguje jen nekolikrat, pak je potreba hru spustit pod online rezimem a pak zase offline funguje.
Žádné časové omezení zde zmíněno není. Po aktivaci a stažení hry by v něm mělo být možno setrvat neomezeně.
Knowledge is power
- huhla
- Začátečník

-
Ten offline režim může být ošemetný a i když u samotného stamu jsem s ním nikdy problém neměl, tak u každé hry to může být jinak.
Stalo se mi, že jsem si na steamu pořídil Might and magic 10, které ale potřebuje Uplay(to je takový ubisoftí klon steamu). Uplay jsem dal do offline modu (steam jsem nechal online), všechno fungovalo dokud jsem se ve hře nezasek. Po prohledání několika fór jsem zjistil, že musím zapnout uplay do online modu, aby se mi otevřela cesta dal (po přepnutí zpět do offline se cesta opět zablokovala, zkrátka na zabití)
tím chci jen říct, že u většiny her ten offline mod asi nebude probém, ale nikdy nebudeš mít 100% jistotu
Stalo se mi, že jsem si na steamu pořídil Might and magic 10, které ale potřebuje Uplay(to je takový ubisoftí klon steamu). Uplay jsem dal do offline modu (steam jsem nechal online), všechno fungovalo dokud jsem se ve hře nezasek. Po prohledání několika fór jsem zjistil, že musím zapnout uplay do online modu, aby se mi otevřela cesta dal (po přepnutí zpět do offline se cesta opět zablokovala, zkrátka na zabití)
tím chci jen říct, že u většiny her ten offline mod asi nebude probém, ale nikdy nebudeš mít 100% jistotu