Farming Simulátor 2013

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Dominator95
Nováček
Nováček

Farming Simulátor 2013

Příspěvek od Dominator95 »

Zdravím, potřeboval bych pomoci. Když zapnu hru FS 2013 a nasednu do kombajnu tak se mi pořád zapíná a vypíná (bleskově, rychle) sečení (jakoby bylo zamáčknuté písmenko "B", ale není - zkoušel jsem i jinou klávesnici), dělá mi to i u jiné hry například L.A. Noire akorát tam mi furt vyskakuje Ano/Ne (automaticky vyskakuje že chci ukončit hru - jakoby bych měl zmáčknutý ESC) a podobně je to i u ostatních her. Píšu jsem protože se mi nechce přeinstalovávat celý pc, tak doufám že mi tady pomůžete.

Vyzkoušeno: aktualizace GK
zkouška virů v pc
přeinstalace hry
smazání uložených pozic - vrátil jsem je zpět

A to je asi vše na co jsem si zatím vzpomněl.
Budu rád za každou radu.
Děkuji předem :-)
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Re: Farming Simulátor 2013

Příspěvek od Wiruz »

zkusil bych ve hre prekonfigurovat zapnuti vypnuti seceni na jinou klavesu a na puvodni klavesu dat neco jineho (svetla, klakson), jestli se prohodi funkce co kombajn bude delat (seceni za troubeni). Pak by to vypadalo ze se opravdu jakoby stiskava klavesa. Pak bych zkusil hru minimalizovat a dat do vedlejsiho okna textak jestli po prekliknuti bude vystup z klavesnici zapisovan nebo to bude pouze pro tu danou hru/aplikaci a neni mozne to nasimulovat na zmineny textak...
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
Dominator95
Nováček
Nováček

Re: Farming Simulátor 2013

Příspěvek od Dominator95 »

Tak jsem vše udělal, ale stále nic. :-) a stejně mi to dělá u všech her :-(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“