USB HUB

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
BlaineMonno
Začátečník
Začátečník

USB HUB

Příspěvek od BlaineMonno »

Zdravím,

rád bych se zeptal, za mi zde někdo nemůže doporučit, nějaký kvalitní USB hub 2.0. Tedy nevím, jestli jsou v nich nějaké rozdíly, potřebuji jej hlavně na zapojení klávesnice, myšky a sluchátek. Abych pořád nemusel chodit pod stůl, jelikož často je přepojuji mezi zařízeními. U klávesnice a myšky asi nebude žádný problém, ale mám obavu o sluchátka aby se mi nezkresloval zvuk, nebo šel správně mikrofon apod... Je mi jasné, že jsou sluchátka lepší na jacky, ale ty nemám. :-) Děkuji za radu.

A ještě koukám, že ty huby mají docela krátké kabely k PC, když to dám přes USB prodlužku, nebude to dělat problém? Hlavně tedy co se týče těch sluchátek.
dubikovo
Nováček
Nováček

Re: USB HUB

Příspěvek od dubikovo »

ahoj, osobně bych se díval po něčem co má napájení adaptérem. Pak můžeš od PC nechat i 3 m kabel a bude to fungovat (dle specifik USB by to mělo fungovat až na 5m, ale to už je na hraně). Z Hubu bych pak můžeš používat "krátké" usb kabely. Osobně mám doma už asi 8 let D-Link, který funguje zcela bezproblémově. Má to 5 výstupů, mám v tom klávesnici, myš, kameru a do těch dvouch dávám flashky a vždycky to fungovalo naprosto v pohodě. Kabel od PC do hubu zvol kvalitní - ne nějakou tenkou žilku.
dubikovo
Nováček
Nováček

Re: USB HUB

Příspěvek od dubikovo »

Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“