Windows - záloha, image
- gimaster2
- Začátečník
-
Windows - záloha, image
Zdravím , asi tohle téma tu proběhlo 100xx , ale nemohu nic konkrétně najít. Chci si nainstalovat widows , nahrát programy, a pak si udělat nějakou zálohu, aby v případě problému jsem nemusel instalaci provést znovu . Je na to nějaký jednoduchý porogramek ? Patrik
//edit Wilik - presun z Win
//edit Wilik - presun z Win
- PKBO
- Moderátor
Re: Windows 7 - záloha, image
Acronis True Image - vytvoříš si zálohu, kterou pak jen obnovíš přes jejich recovery boot soft, můžeš si nastavit i možnost pravidelných záloh a podobně...
- nnixonn
- Nováček
-
- Johnny C
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Nebo si vytvorit image pomoci jisteho bootovaciho cd s pouzitim programu Norton Ghost.
- zigo
- Černá karta
-
není zadara...tohle joPKBO píše:Acronis True Image
https://www.youtube.com/watch?v=NaLB0PfRgfo
http://www.cnews.cz/testy/aomei-backupp ... sto-zdarma
- zombux
- Odborník PCT
Macrium Reflect celkem funguje, umí vlastní zálohu i připojit jako image a pak z ní jde snadno vytahat data.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- TomTom
- Začátečník
-
Jo to ten Aomei taky, funguje docela dobře, odzkoušeno.
- zigo
- Černá karta
-
Mám odzkoušené všechny tři Macrium, Aomei a Acronis, kromě jiných, ale tyhle jsou asi nejlepší.
Nevím co je s Macriem, ale poslední verze je hodně pomalá ve vytvoření a obnovení zálohy oproti Acronisu a Aomei. Navíc se mi ten Macrium zdá nepříliš intuitivní. Aomei je více podobný Acronisu.
Samozřejmě nejrychlejší a nejspolehlivější je Acronis, který používám nejraději.
Nevím co je s Macriem, ale poslední verze je hodně pomalá ve vytvoření a obnovení zálohy oproti Acronisu a Aomei. Navíc se mi ten Macrium zdá nepříliš intuitivní. Aomei je více podobný Acronisu.
Samozřejmě nejrychlejší a nejspolehlivější je Acronis, který používám nejraději.
- thomas1981
- Nováček
-
Re: Windows - záloha, image
Acronis není zadara, ale na toto zálohování a obnovu stačí....