Jakou máte zkušenost s payperhost?
Osobně jsou zkoušel wedos, hostgator, banan, savana, hexageek, gekonis, 2domains, bluehost.
Wedos – za poslední měsíc 2 výpadky v noci.
hostgator+bluehost – dlouhá odezva, když má amsterdam výpadky hostgatoru to je jedno.
Banan – php limity atd. Maximálně tak wordpress.
hexageek – dělají s daty klienty co chtějí.
Savana-zkoušel jsem, ale v porovnání s payperhost slabý výkon
gekonis – dělá s daty klienty co chce.
Websupport – upload dat rychlostí 1MB/s hovoří sama o sobě. Nehovořím o tom, že už jsem zaznamenal třetí změnu tarifu. PHP limity jsou rovněž nic noc.
2domains – bez komentáře raději. Vypadky, odezva, rychlost.
payperhost.com
U payperhost teď mám cca 25 domén a subdomen a platím v přepočtu denně 10,56Kč, takže měsíčně utrácím jenom 320Kč. Mám zapnutý reseller mod, takže pro svých pár zákazníků mám vstup oddělně.
Měl jsme problém s kartou v bance nechtěla platit online, takže mi dokonce napsali z payperhost email jestli je někde problém.
Při instalaci prestashopu přes FTP zapomněl jsem napsat název DB a když jsem se zeptal kde je problém, tak mi řekli co jsem dělal špatně. Neutratil jsem u nich ani 1$ a už mi pomohli za 10$.
Potřeboval jsem navýšit výkon pro pár projektů trochu víc. Rovněž bez problémů. Velice moc to pomohlo.
Zapnul jsem si reseller mod, takže pro svoje zákazníky mám oddělený vstup a napřímo podle toho jak chci tak je kasíruji.
Po websupportu je to raketa. Rychlost uploadu dat přes ftp je něco mezi 14-18MB/s. Nehovořím o tom, že všechno se nachází na SSD a něco na ramdisku. Prostě vím, že výkonově by jsem to svýma silami takových parametrů nijak nedosáhnul musel bych jsem investovat hodně moc do železa. Takže teď optimalizujeme web abychom využili možnosti rychlosti hostingu. Outlook prozatím mi ještě ani jednoukrát nespadnul, emaily se prostě rychle synchronizují. Možnost výběru geolokace (SK-USA) k nezaplacení. SEO hosting IP adresy pro jednotlivé domény. Prozatím ani jeden výpadek dostupnost 100%. Odezva na server super.
Platím za to co opravdu použiji. Kolik GB a domén budu mít, tak tolik budu platit. Prozatím se nebojím, že by jsem musel někam jinam přestupovat kvůli nedostatku prostoru nebo by mě omezovali PHP limity. Cenově je to vůbec bezkonkurenční služba.
Kdybychom vzali AWS tak za nastavení a správu ani nechci tušit kolik bychom zaplatily. Tady v noci prostě klidně spím, že všechno funguje a s každou přidanou doménou zvyšuji výkon. Takže zaplacený výkon jedné domény může být využitý jinou doménou, která není tak populární.
Za celou dobu jsem u nich utratil asi 15$, ale využil jsem služeb asi za 100$.
Tak co znáte něco lepšího?