Konfigurace pro V 5 5000 64 AGP

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
cmoudina
Začátečník
Začátečník

Konfigurace pro V 5 5000 64 AGP

Příspěvek od cmoudina »

Laskavostí jednoho z moderátorů/ :oops: / mám na cestě výše zmíněnou kartu.Dostal jsem se do situace, kdy budu stavět comp "č.2".
Mám připraven HDD 120 GB Seagate UATA 100, pak tu najdu SB 128 PCI :lol: , ATX s 350 W zdrojem Eurocase, síťovku 10/100 PCI, řadič Firewire PCI, DVD Rom Toshiba 16x48x a to vše na 2 vstupu IIyama HM903DTB - poradíte zbytek abych dal dohoromady sestavu odpovídající V 5 ?- MB,procesor, paměť - měl bych k dispozici AMD Athlon
900 s 256 MB SDRAM 133´´na ňáký shitosní desce PC CHIPS ?? -
- na to se mi Voodoočko teda dát nechce :evil:
Myšleno na ladění, proby ovladačů, GLIDE GAMES :roll:
Předem děkuji za vaše náměty
Intel PC is back
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Konfigurace pro V 5 5000 64 AGP

Příspěvek od K!ll3r »

cmoudina píše:Laskavostí jednoho z moderátorů/ :oops: / mám na cestě výše zmíněnou kartu.Dostal jsem se do situace, kdy budu stavět comp "č.2".
Mám připraven HDD 120 GB Seagate UATA 100, pak tu najdu SB 128 PCI :lol: , ATX s 350 W zdrojem Eurocase, síťovku 10/100 PCI, řadič Firewire PCI, DVD Rom Toshiba 16x48x a to vše na 2 vstupu IIyama HM903DTB - poradíte zbytek abych dal dohoromady sestavu odpovídající V 5 ?- MB,procesor, paměť - měl bych k dispozici AMD Athlon
900 s 256 MB SDRAM 133´´na ňáký shitosní desce PC CHIPS ?? -
- na to se mi Voodoočko teda dát nechce :evil:
Myšleno na ladění, proby ovladačů, GLIDE GAMES :roll:
Předem děkuji za vaše náměty
nejvic tam jde KT333 doporcuju epox 8k5a2+ kde das FSB tak 200 nebo MSI KT3 ultra , do toho muzes dat klido bartona ... , jaky mas XP?podle toho tam dej pameti :wink:
hamaz
Nováček
Nováček

Příspěvek od hamaz »

Čím lepší CPU a RAM, tím lepší výsledek :wink:
- no machine found -
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

OS bude 98 nebo WinXP? Pokud 98, tak by i 256MB mohlo stačit, pokud XP, tak doporučuju min 384MB. Bohužel je smutný, že žádná deska s universal AGP nemá lepší čipset, než KT333. Takže desky, jak píše Killer.

Ještě víc než frekvence CPU ti pomůže propustnost, takže radši Bartona (větší cache) a pokud by na tý desce šlo zvýšit FSB i na úkor výsledné frekvence (ale zas bacha na frekvenci AGP, KT nemá AGP lock :x ), tak to ještě trošku pomůže.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“