Pomoc s Kraken X61

Chlazení PC pomocí vody - vodní systémy, bloky, hadice, nádoby, kompresory, atd.

Moderátor: morke

Odpovědět
Ramirez33
Nováček
Nováček

Pomoc s Kraken X61

Příspěvek od Ramirez33 »

Zdravím,

po prvním zapnutí PC sestavy deska (Asus) nahlásila CPU Fan error. Dal jsem tedy v biosu CPU fan Speed na ignore... Nainstaloval jsem windows, ovladače atd.. když zapnu "Dual Intelligent processor 5" tak mi to neukazuje CPU fan.. Jak to mám udělat aby vše ukazoval a zárověn při startu systému mi to neházelo chybu viz výše?
Zapojený je vše správně, ovladače nainstalovaný taky....
* vodní chlazení kraken x61

Všem děkuji za rady 8-)
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Pomoc s Kraken X61

Příspěvek od X-COM »

Nevím, co jsi kam zapojil, ale Kraken běžně funguje tak, že do CPU fanu je zapíchnutý 3pin z pumpy, dále je z pumpy zapojené USB do základní desky a pak kabel se čtyřmi konektory pro ventilátory mají v sobě ty dva ventilátory (zapojit do konektorů nejblíž k pumpě) a pak je zapojený SATA napájecí kabel.

Řízení chladič pak probíhá přes to USB programem CAM https://cam.nzxt.com/
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Ramirez33
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ramirez33 »

Vše takhle mám, vše jsem pro jistotu ještě zkontroloval..Software od NZXT "Cam" nainstalovaný mám a tam si s nastavením vodníka hrát můžu ... Ale v tom Inteligent processor 5 mám červené hodnoty a nejde s tím nic dělat :-(
Ramirez33
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ramirez33 »

Už vše ok 8-) :idea:
Odpovědět

Zpět na „Voda“