Nelze zapisovat na USB klíč

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
.exe
Začátečník
Začátečník

Nelze zapisovat na USB klíč

Příspěvek od .exe »

kopiroval jsem z netu naky soubory primo na USB klic,ale nejak se to kouslo,tak jsem restartoval PC a pote uz neslo na ten klic zapisovat a ani mazat a od ty doby to porad do kola hlasi,ze je chranen proti zapisu, i kdyz ta pacička je v poloze ON.Nekdo mi poradil, ze to je zpusobeno
tim, ze se poskodil file system, a ze to mam zformatovat nebo prejet scandiskem ovsem to vubec nejde,protoze me to system ani nedovoli zformatovat.Klic jsem i rozebral a vyndal pamet v domneni ze
by se eventualne vymazala,je to asi blbost ale zkousel sem co se dalo...Tak nevim co s tim, poradite?
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Testdisk.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

jsem si stahnul starsi verzi Testdiku,jenomze ten mi to usb neotestuje kvuli tomu, ze neni naformatovany a naformatovat nejde protoze je uzamceny.
zacarovanej kruh :evil:

jinak sem si stahnul jeste novejsi verzi Tesdisku a u ty nevim jak ji spustit
po nainstalovani tam neni zadnej spustitelny soubor
Dony
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Dony »

to si asi stahnul zdrojaky, koukni na ten web jeste jednou... testdiskem jde kontrolovat i neformatovanej disk, muzes s nim prepsat puvodni partition tabulku
Obrázek Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... :) Windows Vista je tady, řekněte "WTF" :D
.exe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od .exe »

Dik tak uz me to chodi.Mam tu verzi pro win.Jenomze ani ten program neni schopnej ten klic rozchodit postupoval jsem podle navodu co pisou a vubec se nechyta...nemuzu smazat nebo prepsat ani MBR.
Tak to asi vyhodim. :(
HADiCE
Začátečník
Začátečník

Což takhle vyreklamovat?

Příspěvek od HADiCE »

S USB Flashkama mám osobně dost špatný zkušenosti. Občas se mi stane, že nejde přečíst soubor. Na jinym PC a flashdisku zase zmizeli soubory a zůstali jen adresáře. A jiný podobný srandy.

Ten problém o kterym píšeš jsem měl u jednoho disku a v rámci reklamace ho normálně a bez keců vyměnili.
.exe
Začátečník
Začátečník

Re: Což takhle vyreklamovat?

Příspěvek od .exe »

jenomze won uz neni v zaruce-aspon myslim
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“