Nelze zapisovat na USB klíč
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- .exe
- Začátečník

Nelze zapisovat na USB klíč
kopiroval jsem z netu naky soubory primo na USB klic,ale nejak se to kouslo,tak jsem restartoval PC a pote uz neslo na ten klic zapisovat a ani mazat a od ty doby to porad do kola hlasi,ze je chranen proti zapisu, i kdyz ta pacička je v poloze ON.Nekdo mi poradil, ze to je zpusobeno
tim, ze se poskodil file system, a ze to mam zformatovat nebo prejet scandiskem ovsem to vubec nejde,protoze me to system ani nedovoli zformatovat.Klic jsem i rozebral a vyndal pamet v domneni ze
by se eventualne vymazala,je to asi blbost ale zkousel sem co se dalo...Tak nevim co s tim, poradite?
tim, ze se poskodil file system, a ze to mam zformatovat nebo prejet scandiskem ovsem to vubec nejde,protoze me to system ani nedovoli zformatovat.Klic jsem i rozebral a vyndal pamet v domneni ze
by se eventualne vymazala,je to asi blbost ale zkousel sem co se dalo...Tak nevim co s tim, poradite?
- TomV
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- .exe
- Začátečník

- Dony
- Středně pokročilý

- .exe
- Začátečník

- HADiCE
- Začátečník

Což takhle vyreklamovat?
S USB Flashkama mám osobně dost špatný zkušenosti. Občas se mi stane, že nejde přečíst soubor. Na jinym PC a flashdisku zase zmizeli soubory a zůstali jen adresáře. A jiný podobný srandy.
Ten problém o kterym píšeš jsem měl u jednoho disku a v rámci reklamace ho normálně a bez keců vyměnili.
Ten problém o kterym píšeš jsem měl u jednoho disku a v rámci reklamace ho normálně a bez keců vyměnili.
- .exe
- Začátečník

Re: Což takhle vyreklamovat?
jenomze won uz neni v zaruce-aspon myslim