Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Mac302
Začátečník
Začátečník

Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

Příspěvek od Mac302 »

Obrázek

Rainbow Six: Siege je multiplayerový titul, který nás postaví do role dvou neustále bojujících stran. Hra disponuje novým enginem, jenž přináší detailnější animace, propracovanou fyziku a neskutečnou destrukci prostředí s reálným prvkem akce a reakce. Hra Rainbow Six: Siege vsází na herní mechaniky a hlad po právě multiplayerových titulech s co nejvíce zničitelným prostředí a to je hlavní cíl. Rainbow Six: Siege je novou ikonou a snaží se stát další laťkou na poli multiplayeru a jeho možností.

Hrajete někdo? Dle mě jedna z nejlepších FPS taktických her současnosti.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Tom Clancy's Rainbow Six® Siege

Příspěvek od Alfajk »

podle me je to prazdna skorapka parodujici hru, nezasluhujici si moje penize, 90 euro za tohle? ani omylem...

samozrejme ze vim, ze se to da poridit i levneji, ale i tak je to predrazeny vzhledem k obsahu, asi jako SW:BF
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vlastik80 »

http://gamegpu.ru/action-/-fps-/-tps/ra ... t-gpu.html

... alespoň to není vůbec náročné na hw :)
Mac302
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mac302 »

Není to moc náročné, hraji to na té sestavě co mám v podpisu zcela bez sekání - kromě RAM, protože jsem dal nachvíli zpět svoje staré 3x1GB Corsairy a i tak ta hra běží co grafika povolí (18xx mb z 2000 necelých). Mít 4GB verzi, tak to dle mě půjde v pohodě vše na maximum. Což je pěkný, když v minimálních požadavcích je 6GB.
AMD Ryzen 7 7700X 4,5GHz @ 5,4GHz boost | Sapphire Radeon NITRO+ RX 6800 XT SE 16GB | ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING | 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | WD Black SN770 NVMe 1TB | Fractal Design ION+ 2 Platinum 860W | AiO Fractal Design Lumen S36 V2 | Fractal Design North TG Dark | SteelSeries Arctis 5 + Logitech G Pro Superlight + HyperX Alloy Elite RGB
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

kdyby někoho hra už nebavila, tak Soukromá Zpráva
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“