Nvidia GeForce GTX 980 - chyba v ovladacich?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
Adriel
Nováček
Nováček

Nvidia GeForce GTX 980 - chyba v ovladacich?

Příspěvek od Adriel »

Zdravím potřeboval bych tak trochu poradit/pomocí vyřešit celkem zvlaštní problem. Vždy když restartuji počitač se mi doslová vytratí ovladače Grafiky. Nemam vubec ponětí proč a ani ják se to děje a rad bych to vyřešíl jinak než Reinstallem systemu. Pokud někoho napada nebo ví kde je problém tak bych byl velice rad.
Adriel
Nováček
Nováček

Re: Nvidia GeForce GTX 980 - chyba v ovladacich?

Příspěvek od Adriel »

moc nevím jak by mi to pomohlo. Přesnějí takhle Mám W10 problem nastava že když restartuju pc tak prostě zmiznou drivery ... Grafika hlasi problem 43 (nejsou nainstalovane) tak je znovu nainstaluju pomoci Geforce Experience ktery se po restartu taky chova jako že nikdy grafika nebyla nainstalovana. Problem tedy není v instalaci ovladaču ale v tom že ty ovladače prostě po restartu zmiznou. (a ne nehlasí se mi tam žadne od windowsu aspoň co jsem si všimnul)
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Nvidia GeForce GTX 980 - chyba v ovladacich?

Příspěvek od Baneshee »

DDU rozhodne zkus. Prvne komplet odinstaluj vse od nVidie, pak spust DDU a pak nainstaluj ovladace na cisto. Mozna pri nejake predchozi instalaci doslo k nejakymu zaseku, neco se spatne zapsalo do systemu nebo registru - DDU to vycisti a muze to pomoci.
Na blbe dotazy typu "nevim jak by mi to pomohlo" snad ani nema cenu reagovat. Pokud vis sam lip, co pomuze a co ne, tak se tady neptej a porad si sam...
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“