...........som v tom lama nepomohol by niekto plzz
//Edit by Paja: promazano...
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee

A to co mas za chladic, ze mas 57 v klude?pepex píše:pamet mam 400 MHZ a teplotu PCUcka mam 57'C v klude....fsb by som chcel dat viac len neviem kolko si mozem dovolit, skusal som cca 200 a nenabel mi ani win ani do biosu som sa nemohol dostat, musel som ist do servisu a tam mi resetoali bios......... mam blomby na bedni

neni potreba..podle zakona ti musi vyreklamovat, ikdyby si plombu pretrhlpepex píše:aha tak....ale ja nemozem otvorit bednu /zalepena/ ale kamosovy sa podarilo ich opatrne odlepit a znova zalepit

Máš to moc horký. 57°C jsem neměl s Bartonem 2500+ @ 3200+ ani při plné zátěži, a to jsem měl chladič za tři stovky (Spire FalconRock II). Mít tuhle teplotu v klidu je šílenost. Ale na druhou stranu je zase možný, že deska nadměřuje. Pro MSI je blbě zkalibrované čidlo celkem typické. Nicméně dokud nevyřešíš teplotu, na taktování zapomeň. Další věc - co máš za paměti ?pepex píše:pamet mam 400 MHZ a teplotu PCUcka mam 57'C v klude....fsb by som chcel dat viac len neviem kolko si mozem dovolit, skusal som cca 200 a nenabel mi ani win ani do biosu som sa nemohol dostat, musel som ist do servisu a tam mi resetoali bios......... mam blomby na bedni