Restart

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
Litles
Nováček
Nováček

Restart

Příspěvek od Litles »

Dobrý den včera jsem kámošovi skladal pc jedná se o i7-2600k bez grafiky zatím 700w zdroj seasonic 1TB HDD a deska MSI H61M-P31/W8 normalně sem to složil dohromady v pohodě všechno no při zapnutí už jeden problem pc se dokola co 10-15 sec pořád restartoval tak sem vytahl desku a zkusil zapnutí na "stole" no problem se vyřešil vložil sem desku do case case sem postavil a zase nešlo celej pc musí ležet nechápu ja si myslím že nedoléhá procesor na piny moje uvaha dobře když už jsme to nějak rozjeli na tom stole položené nainstalovali winy počitač si sám hodil restart winy to vyžadují chápu no potom se ukázalo logo desky MSI něco něco no ale v zápěti zhasne obrazovka a znova logo výrobce desky a pořád dokola v biosu sem normalně nastavil boot z disku aby najížděl win z HDD ale pořád nic už mě opravdu nic nenapadá co zkusit jestli je vadnej HDD nebo opravdu nevím kromě procesoru je vše nové!! včera kupováno v alfacomp děkuji za pomoc.
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Restart

Příspěvek od Nagant »

Na ten procesor má být BIOS aspoň 3.40, je tam?

Při vkládání do skříně dát pozor, aby kovové distanční sloupky byly jen ve správných místech.
Taky pozorně vložit desku do zadní záslepky konektorů, aby žádná "packa" záslepky nevlezla kam nemá (se současnými slaboučkými plechy se to snadno stane).

Kablíky čelního panelu jsou zapojeny správně?
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Litles
Nováček
Nováček

Re: Restart

Příspěvek od Litles »

Ono to má nějaký vliv na systém kabliky z předních panelů? O tom slyším poprvé teda :-o
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“