podsvícení můžeš u těchto desek vypnout, stejně tak u Hero, Gene atd...A naopak někdo jej využije. Já mám sice už starší desku, která má jen červenou led lajnu u zvukovky, ale zároveň bych uvítal i více. Nasávací 240mm fan mám červený a chladič má taky červený bok a vše lze vypnout, pokud by mi to vadilo. Je to věc názoru prostě a když je to možné regulovat či zakázat, bude to pro obě strany kupujících OK
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
No a ty plasty všude to je co... jako by to nestačilo u mnoha TUF desek... nevim nevim, dobrej dojem to nedělá. Zeptam se spíš jinak, vydaj lepší desku než je Z170-A? Nebo jen větší šaškařiny? Zatim to vypadá na to druhé.
Pod tymi plastami sa bude jedine tak drzat bordel. Zohnal som z ruky Maximus V Formulu a ta nastaste ziadnu "kapotaz" nema.
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
speciální beta BIOS pro OC BCLK non K procesorů (ne pro začátečníky!):
Don’t use this for K-series CPUs.
It might damage your hardware, no guarantees provided.
Issues found so far
* No IGPU
* No dynamic change of CPU frequency
* No C-states
* No Turbo Mode
* CPU temperature reading is incorrect
* AVX instructions have very low performance
* Windows XP ACPI not supported
After flashing set the following settings to make it boot into OS with correct CPU speed
Nemozem si pomoct ale podla mna zbytocne kryty tam nemuseli davat. Vec nazoru, niekto to mozno oceni...
„Štěstí řídí naši věc lépe, než jsme si dovedli přáti. Neboť hleď, příteli Sancho Panzo, tamto se ukazuje třicet nebo ještě o trochu více ohromných obrů, s nimiž míním zápasit a všechny je pobít a jejich kořistí počne naše bohatství. A bude to spravedlivý boj a velká zásluha před bohem odstranit takové býlí s tváře země.“
Ono to tam je částečně z estetického hlediska, deska vypadá pak designově celistvěji. Méně bordelu se dostane pak pod kryt a z krytu se lépe udržuje (odmontovat a hodit celé do umyvadla, vysušit azas přimontovat)
U mě jsou Formule jedny z nejkrásnějších desek. A ještě bych teda s ní nechtěl dostat po hlavě, je docela těžká
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora
flanker píše:...U mě jsou Formule jedny z nejkrásnějších desek. A ještě bych teda s ní nechtěl dostat po hlavě, je docela těžká
Hovorim vec nazoru. S "V" ivy formulou som velmi spokojny. Nastastie je bez pridavkov. Niekomu tieto kryty nevadia podobne ako backplate na grafikach a tie pritom zbytocne dusia VRAM...
Heh po hlavach formulami dostavaju testeri na vystupnych kontrolach
opravdu je to vec nazoru ,ja ty kryty taky nemusim ,v cem je vyhoda ? krasne ocistim a umyju kryt ,ale to mi k lepsimu chlazeni nepomuze ,chladice musim stejne cistit a ty uz neumyju a neosusim ,jak pises mozna to nemusis delat tak casto ,protoze se tam nedostane tolik prachu ,ale kdyz uz to cistis ,tak je musis sundat,umyt,osusit a zase nasadit to zabere cas (chladice samotne tim lip nevycistis),ja to sice cistim casteji ,ale jen sundam bocnici vyfoukam a hotovo trva to asi tak 10min. (k vuli zamrzani si beru vic spreju ) , ten cas myslim cele cisteni odpojit ,vynest ven ,vyfoukat a zase zapojit
edit : jinak deska je to pekna ,drive to delali jen na sabertooth ,zduvodneni bylo lepsi proudeni vzduchu ,ale pri osazenem ventilatoru ,coz je mala freza v pc ,mel jsem aktivne chlazenou desku ,aktivne chlazene ramky corsair dominator ddr2 a nikdy vic