Šum ve sluchátkách
Moderátor: CageJ
- Gamerovec
- Začátečník
-
Šum ve sluchátkách
Problém zní: když je processor více využívaný tak mi začnou šumět sluchátka. Šum je větší při větším využití procesoru. Když je procesor skoro nevyužívaný tak šum není skoro slyšet. Nevíte co s tím?
- Bez_n1ck
- Pokročilý
Re: Šum ve sluchátkách
Pořídit dedikovanou zvukovku.
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
- Alfajk
- Začátečník
-
mrkni v biosu po "cpu spread spectrum" a zkus to zapnout, pokud je to vyply, ale nejspis to nepomuze...
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
- misakcz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam zase dedikovanou zvukovku Asus xonar- zvuk bezi normalne, najednou zacne sumet a chrapit.. Zakazu zarizeni v systemu, hned jej zapnu a uz to nedela.
Nemuze to byt tedy SW chybka..co reinstal---zkusil jsi?
Nemuze to byt tedy SW chybka..co reinstal---zkusil jsi?
- Gamerovec
- Začátečník
-
V BIOSu jsem to vůbec nenašel.
Reinstal jsem zkusil ale nepomohlo.
Ale jen tak co mě napadá tak to začalo dělat co jsem vyměnil grafiku tak jestli by to nemohlo být tím?
Reinstal jsem zkusil ale nepomohlo.
Ale jen tak co mě napadá tak to začalo dělat co jsem vyměnil grafiku tak jestli by to nemohlo být tím?
- misakcz
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkusit odpojit GK a uvidis, pokud mas teda interni v CPU..
- Gamerovec
- Začátečník
-
Právě že nemam ale zkusim tam dát starou
- Pavlias
- Černá karta
-
To bude 100% tim, zkus dat grafiku co nedal od zvukovky, z ni pujde hodne ruseni.
Reseni poridit kvalitnejsi interni a nebo neco externiho pres usb, kde ti toz te gk nebude rusit
//edit Don: Presun do Zvuku
Reseni poridit kvalitnejsi interni a nebo neco externiho pres usb, kde ti toz te gk nebude rusit
//edit Don: Presun do Zvuku
- yoss4rian
- Nováček
-
Měl jsem podobný problém a nakonec jsem jej vyřešil externí zvukovkou Audigy. Pokud máš kvalitnější sluchátka, tak určitě doporučuji, rozdíl je obrovský.
- Gamerovec
- Začátečník
-
Grafiku dál dát nemůžu mám jen jeden PCI-e. Myslíte že by to přestalo šumět po výměně desky a procesoru? Plánuji v budoucnosti upgrade a nechce se mi zbytečně kupovat zvukovka protože do upgrade bych to vydržel.