Přehnané využití RAM
- SwennCZ
- Začátečník
-
Přehnané využití RAM
Zdravím mám problém s výkonem RAM. Mám pouze jednu 4GB ram a trápilo mě velké využití. Například jsem spustil pouze počítač nic jsem nehrál ani nic neběželo ale využití RAM bylo téměř na maximum tak jsem se rozhodl že počítač kompletně přeinstaluji. Mám win 7 teď kompletně přeinstalovaný čistý jako lilie a přesto využití RAM přes 3GB a skoro vůbec nepostřehávám změnu před a po instalaci windows. Nevíte co stím ? nebo co by mohlo být příčinou. Počítač už má nějaký ten rok za sebou takže je mi jasné že nemuže bežet tak jako dříve ale opravdu si nevím rady.
- lofasek
- Začátečník
-
Re: Přehnané využití RAM
Ahoj,
pravým na základní panel, čili tu lištu dole, správce úloh, procesy, zobrazit všechny uživatele a seřadit podle využití operační paměti.
Potom se podívat, co to nejvíce vytěžuje a vygooglit, případně udělat printscreen a postnout zde.
pravým na základní panel, čili tu lištu dole, správce úloh, procesy, zobrazit všechny uživatele a seřadit podle využití operační paměti.
Potom se podívat, co to nejvíce vytěžuje a vygooglit, případně udělat printscreen a postnout zde.

- SwennCZ
- Začátečník
-
a jak sem vložím obrázek ?
- gothay
- Nováček
-
tady kde máš okno, kam píšeš zprávu.. scrolluj o kousek níže, a tam máš "nahrát přílohu", vybereš obrázek a přidáš ho
nebo ho můžeš upnout do nějaké img banky a odkaz hodit sem