Error - "Neplatny nazev adresare"

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Error - "Neplatny nazev adresare"

Příspěvek od emkei »

Zdravim ALL,
potřeboval bych radu, PC mi udělal skandisk opravil neke chyby a opravene soubory hodil do slozky... kdyz sem ty soubory rozdeloval zpet tak kam prijdou tak sem prisel na to ze slozky ze kterych jsou nelze smazat, ale muzu je prejmenovat... Kdyz tuhle slozku chci otevrit tak mi to hodi hlasku "Neplatny nazev adresare"... poradite nekdo co s tim?
zkousel sem chkdsk snad ze vsema parametrama a nic.. i pres Partition magic sem to nezpravil..

Diky vsem
P.S.: Mam NTFS partition, Win XP,
HADES
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HADES »

Tak pokud jde o smazání nebo přesunutí z chráněných adresářů, tak mě se to podařilo tak, že jsem si udělal bootovací disketu s podporou NTFS a přes příkazovou řádku po naběhnutí z té diskety jsem to bez problémů přesunul/smazal
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
emkei
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emkei »

hmm to bude asi jedine reseni.. no uvidim vyzkousim diky... Jinak dalsi rady beru
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“