Rada s gtx 660 ti

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Odpovědět
CibaCze
Nováček
Nováček

Rada s gtx 660 ti

Příspěvek od CibaCze »

Potřeboval bych poradit co s moji grafickou kartou... Mám od MSI gtx 660 ti. Poslední dobou mi začaly padat ovladače grafiky. následně jsem zjistil kde je pravděpodobně problém. Jeden ze dvou větráků co jsou na grafice totiž neběží. Vždy se roztočí jen na začátku bootování pc a nebo když manuálně nastavím v Nvidia inspectoru 90-100% otáčky. Prikládám screenshot z msi afterburneru pár sekund po pádu.. Nevíte někdo co s tím?

http://prntscr.com/9s4dj4
Gerbes
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Rada s gtx 660 ti

Příspěvek od Gerbes »

Při jaké činnosti ty ovladače "padají"? Padá to teda i po manuálním nastavení ventilátorů, kdy se točí oba? Podle screenu s teplotou asi problém nebude (70 C je celkem OK). Nevím, jak je to konkrétně u Tvojí karty, ale u některých se větráky spínají až při dosažení určité teploty (např. u mé karty je to od 65 C). Vzhledem k tomu, že větrák při manuálním nastavení běží, bych v tom problém neviděl. Spíš bych zkusil přeinstalovat ovladače grafické karty. Kartu si přetaktovával, nebo běží na základních taktech?
CibaCze
Nováček
Nováček

Re: Rada s gtx 660 ti

Příspěvek od CibaCze »

Ovladače padají u her jako csgo/gtaV/ARK.. Ano padá to i po manuálním nastavení ventilátorů. Grafika běží na základních taktech. zkusím přeinstalovat ovladače...
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“