Caute, ak ma alebo mal niekto tento prenosny DAC/amp tak by ma zaujimala jedna vec
https://www.alza.sk/fiio-e18-kunlun-d518132.htm?o=1
ak ho pripojim na komp/notebook tak FiiO bude napajane z usb? alebo cez usb sa prenasa iba signal a napajanie je realizovane vzdy z baterie
pri parametroch je napisane ze vydrz baterie je 25h pri AMP a 12h pri DAC+AMP tak mi to vychadza ze aj ked je fiio pripojeny ku kompe cez usb, tak aj tak sa napaja z baterie...
FiiO E18 KUNLUN
Moderátor: CageJ
- myschovip
- Začátečník
-
- dikyaccept
- Nováček
-
Re: FiiO E18 KUNLUN
Ahoj, mám E17 jako ext. DAC zvukovku k NTB. Používám už více jak rok a stále nabíjím z USB . Podle mě to pojede fpoho přes USB... Jinak googli, v recenzi to určo bude zmíněno..
- myschovip
- Začátečník
-
mne ide oto, ci je nutne fiio nabijat ked je pripojeny ako dac, "neodpoji" sa vtedy bateria a fiio je napajane iba cez usb? lebo dajme tomu ze mam pripojene fiio k notebooku ako dac a pocuvam hudbu a fiio bude aj tak napajane z baterie, ak klesne uroven baterie na urcitu hodnotu, tak sa automaticky spusti dobijanie? alebo ako je to v tvojom pripade? ak mas pripojeny E17 k notebooku, tak stale sa napaja z baterie a nejak priebezne sa stale dobija?
- dikyaccept
- Nováček
-
nee, takhle to nefunguje. Připojím Fiio a nabíjí se z NTB a hraje. Odpojím a jede na baterku. Je to jednodušší pro výrobu. Prostě připojeno - nabijím, odpojeno - baterie. Nic víc...
- myschovip
- Začátečník
-
takymto stylom kolko vydrzi bateria? pri pravidelnom pocuvani 2 roky a je ponej...
dozvedel som sa ale od ineho pouzivatela ktory ma E18, ze ak je fiio pripojeny na siet a sucasne na notebook/pc ako dac, tak bateria sa dobije na 100% ak nieje nabita a potom je napajane realizovane iba zo siete, neberie si stavu z baterie, az keby odpojil siet, vtedy sa zacne napajat z baterie, skus to vyskusat...
dozvedel som sa ale od ineho pouzivatela ktory ma E18, ze ak je fiio pripojeny na siet a sucasne na notebook/pc ako dac, tak bateria sa dobije na 100% ak nieje nabita a potom je napajane realizovane iba zo siete, neberie si stavu z baterie, az keby odpojil siet, vtedy sa zacne napajat z baterie, skus to vyskusat...