Problem s TeamViewer

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
HWSpeedy
Nováček
Nováček

Problem s TeamViewer

Příspěvek od HWSpeedy »

Zdravim, uz nejakou dobu mam problem s TeamViewer Portable 9,10,11. Jde o to, ze se pripojim na nejaky pocitac a pri zobrazeni nejakeho okna na vzdalenem pocitaci ho prestanu ovladat. U sebe vidim pohubujici se mys, ale na druhe strane to nereaguje. Kdyz zavre protejsek na vzdalenem pocitaci tu aplikaci nebo okno, znovu ho muzu ovladat. Nesetkal se s tim nekdo? Nebo neresi se to nekde? Zkouseno z ruznych pocitacu proti ruznym, chova se mne to stejne.
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: Problem s TeamViewer

Příspěvek od Alfajk »

nejspis za to muze windowsacky UAC, zkousels to spustit na obouch koncich jako spravce?
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
Octopuss
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Octopuss »

Není tam nějaká volba na prioritu myši na jedné nebo druhé straně?
HWSpeedy
Nováček
Nováček

Příspěvek od HWSpeedy »

to Alfajk: vyzkousim

to Octopuss: tim to asi nebude. Pouzival jsem dlouho TeamViewer9 Portable z XP na PC s 8.1 bez problemu. Pak najednou to zaclo blbnout, na tomto konkretnim stroji, kdyz jsem spustil Total Commander (ze to dela on jsem zjistil az po par pokusech), tak jsem prestal ovladat vzdalene PC. Pokud jsem pozadal vzdalenou stranu o jeho ukonceni, tak vse opet ok.
HWSpeedy
Nováček
Nováček

Příspěvek od HWSpeedy »

to Alfajk: Tak na tom pocitaci kde jsem dlouho pouzival TW9 a pak to zacalo zlobit to pomohlo. Postupne vyzkousim i jinde, ale asi to opravdu bylo tim a zacalo to zlobit asi od nejake aktualizace. Diky moc.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“