PS4 - coop hry pro dva na jedne konzoli

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

PS4 - coop hry pro dva na jedne konzoli

Příspěvek od HyenHannibal »

Zdravim vsechny,

po dlouhe dobe jsem se dokopal k koupi PS4, ale poradne nevim, co si krome Uncharted koupit (doted parino pouze na PC)...ale hlavne nevim, co koupit, abychom to mohli hrat ve dvouch na jedne konzoli (krom NHL, FIFA, atd).

Moje otazka je tedy jasna, na co se zamerit jako prvni pro dva v coop rezimu na jednom pristroji?

Pokud zde podobne tema uz je, sorry, nechtelo se mi listovat. Pripadne odkazani na ciste konzolisticke a hlavne aktivni forum klidne uvitam.

Diky
Alfajk
Začátečník
Začátečník

Re: PS4 - coop hry pro dva na jedne konzoli

Příspěvek od Alfajk »

magicka, trine, resogun, helldrivers treba
CPU: AMD Ryzen 5 7600X@5,5GHz | GPU: EVGA GeForce RTX 3080 12GB XC3 ULTRA GAMING | MB: ASUS PRIME X670-P WIFI | RAM: 32GB DDR5 6000MHz CL36 FURY EXPO | SSD: WD Black SN770 NVMe 2TB | PSU: Seasonic Focus GM-850 Gold | CPU Cooler: Noctua NH-D15 | Case: be quiet! Pure Base 500DX Black | OS: Win 10 Professional | Monitor: ASUS TUF Gaming VG27AQL1A
HyenHannibal
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od HyenHannibal »

Neco ve stylu spec ops na PS1, respektive ne pouze isometricky pohled? Jinak dik za tipy, helldivers asi i zkusim.
StickeR
Nováček
Nováček

Příspěvek od StickeR »

Např. celá série Lego :)
Matzeek
Nováček
Nováček

Příspěvek od Matzeek »

Helldivers urcite zkus. Tenhle mesic je dokonce zdarma na PS Plus. Cim vic kamosu, tim vetsi zabava ;) Pak neni spatny Lara Croft and the Temple of Osiris a nebo Diablo 3. Neskutecna pr*el je hra Octodad, u toho jsem brecel smichy, kdyz jsem to hral poprve.. Doporucuju ale minimalne ve trech, ve ctyrech je to top ;) Pak napr. LittleBigPlanet 3, coz me osobne tolik nebavilo, ale zase to byla jedina hra, do ktere jsem dokopal i pritelkyni. Rocket League je taky fajn, kdyz je s kym hrat..
Ale mrkni na stranku http://www.co-optimus.com/games.php, tam je vsechno.
Život je svině. Koupíš cedník, teče - zaletuješ, necedí..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“