Počítač se po prvním nastartování vypne, na druhé už jede

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

Odpovědět
MadmanCZ
Začátečník
Začátečník

Počítač se po prvním nastartování vypne, na druhé už jede

Příspěvek od MadmanCZ »

Dobrý den,
mám dotaz ohledně mého PC, měnil jsem nyní v podstatě celou sestavu (RAM, CPU a desku), vše fungovalo dobře, ale nyní začalo něco haprovat. Když zapínám PC třeba po delší době (hodině) tak se při zobrazení startovacího okna (WIN10) vypne, na druhé nastartování funguje vždy dobře. To stejné při obnovení z režimu spánku.

Neví někdo čím to může být?
Foxik88
Začátečník
Začátečník

Re: Počítač se po prvním nastartování vypne, na druhé už jed

Příspěvek od Foxik88 »

dokud nanapíšeš co máš přesně za sestavu tak ti nikdo neporadí...
MadmanCZ
Začátečník
Začátečník

Re: Počítač se po prvním nastartování vypne, na druhé už jed

Příspěvek od MadmanCZ »

MadmanCZ píše:Dobrý den,
mám dotaz ohledně mého PC, měnil jsem nyní v podstatě celou sestavu (RAM, CPU a desku), vše fungovalo dobře, ale nyní začalo něco haprovat. Když zapínám PC třeba po delší době (hodině) tak se při zobrazení startovacího okna (WIN10) vypne, na druhé nastartování funguje vždy dobře. To stejné při obnovení z režimu spánku.

Neví někdo čím to může být?

Intel Xeon 1231 v3
16GB RAM
MSI B85-G41
350W zdroj, nějakej starej
Wiruz píše:vypnutim myslis uplne vypnuti ze se vypne vse jako kdyz bys vypnul zdroj nebo dojde jen k restartu?
Jeslite ze se vypne uplne, je potreba ho zapnout opet nebo se zapne sam po chvili?
Zkus sem postnout presny typ zdroje... idelane jeho ampery na 12V vetvi. Sice by mel stacit ale jeslti to pri nabihani hapruje, tak by mohl byt problem i v nem.
MadmanCZ píše:Musím znovu zapnout, nedojde k restartu. Potom už funguje vše jak má :-)
Obrázek

Zdroj
Fortron AX400-60APN

Je divné, že funfovalo vše normálně, teď jsem se vratil po 10dnech a začalo to dělat toto.
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“