Mám nahraných 11 hodin, zatim těžko říct. Jsou tam 3 lokace, resp. 2. První dvě jsou stejné jako v betě - výcviková část, kde jsou 2 různé mise. Další je už normální lokace - Paříž.
O tom, jak hra běží atd. tu moc psát nebudu, na to je vedlejší téma o technické stránce...
Osobně mi to přijde dobré, ale mě bavil každý díl Hitmana

Je tam dost možností, jak odrovnat cíl/e, dost možností útěku (nejlepší je, když si člověk vybere útěk lodí a u lodě zjistí, že potřebuje klíč -.-). Už přesně nevim, jak to bylo u Absolution (ten jsem tak nějak prolítnul, ani si z něj moc nepamatuju), ale řekl bych, že trochu překopali ten systém, kdy vlezete do zakázané části nebo máte jiný hadry. Řekl bych, že to ulehčilo hru. Když vlezu do míst, kde nemám co dělat, tak mě ani neodhalí a ani po mě nezačnou hned střílet, jen mi řeknou, abych je následoval a odvedou mě zpátky, což je zároveň příležitost k omráčení cápka a k získání jeho hadrů...
Nějaké cykly postav tam jsou, ale nemůžu hodnotit, jak to bude celkově. V té Paříži sice dělají pořád to samé dokola, ale posouvá se to dopředu (přehlídka má svůj program a po čase se cyklus postav změní a hra jde dopředu). Lze do toho zasáhnout tím, co uděláš, takže to neni uplně to samé pořád dokola.
Na druhou stranu když zneškodním jeden ze dvou hlavních cílů tím, že uprostřed přehlídky na něj nechám spadnout velkou konstrukci s osvětlením, když je na podiu a čumí na něj stovka lidí a hra na to zareaguje tak, že spodní patro lidí sice vyběhne ven, ale další patra budovy fungují uplně normálně, jako by se nic nestalo i přesto, že je spodní hlavní hala komplet zničená, tak to je něco špatně...
Jinak je lokace zpracovaná hezky, spoustu míst, kam člověk vleze a něco tam objeví.
Pak tam jsou dobré challenge a escalation mody. Alespoň to na nějakou dobu zabaví. Ale i tak bych byl radši, kdyby nová lokace vycházela každý týden