a mam ete jednu otazku mam take haluze zo stabilitou ako napr. ze rychlost netu download a upload stale skace napr z 500kb/s na 800kb/s a strasne rychlo to skace asi tak priblizne kazdu mili stotinu ale je to obcasne a chcel by som zistit ci sa to nejak neda vyrieist stabilita cez nejaky soft alebo nieco ale co by drzalo a neskaklo vobec ked tak
Stabilita netu
Moderátor: Don
- sudd3n
- Nováček

Stabilita netu
Mam tu mensi taky problem
mam mw a je to asi 20 - 30mbit neviem teraz presne ale to je nedpostatne a ide mi o to ze chcem nejak tu linku skusit vystavit co najviac, neni nejaky soft co dokaze nejak vystavovat linku pri downloade aspon o niekolko kb/s navyse? pretoze je nas mrte na tejto mw
a mam ete jednu otazku mam take haluze zo stabilitou ako napr. ze rychlost netu download a upload stale skace napr z 500kb/s na 800kb/s a strasne rychlo to skace asi tak priblizne kazdu mili stotinu ale je to obcasne a chcel by som zistit ci sa to nejak neda vyrieist stabilita cez nejaky soft alebo nieco ale co by drzalo a neskaklo vobec ked tak
alebo ci vobec mozem mat ja nieco v pc ci s pc ze mi skacu dost pingy s proxacom a podobne :-/
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zadruhy, pokud bys mel 20-30MBi/sec rychlost, tak by tvuj DL (rychlost) vypadal jinak (i kdyz vzdy zavsi na zdroji, ze...) a problemy bys mit nemel...
...a zatreti, pokud je to sdilena linka (jsou na ni i dalsi uzivatele), tak je normalni, ze se jeji parametry v case meni, coz je to, co pozorujes
PS. primlouvam se za srozumitelnejsi posty a prenejsi informace nam podavane
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
"I believe that all the people who stand to profit by a war and who help provoke it should be shot on the first day it starts..." - Hemingway
- sudd3n
- Nováček

- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na mikrovlne asi ne. Jinak jsou lidi, co se specializuji na hackovani vseho, ze
Delaji se spesl firmwary do kabelovych modemu, jenz ti treba, mimo jine, umuznuji zmeny serviaoveho cisla, mac adresky - no a hlavne definici adresy TFTP serveru (z toho se bere config pro startu modemu) anebo treba jen definici JMENA config fajlu - takze si tvuj modem natahne vzdy config vyssi rychlosti, nez za jakou platis a tak... 
Samozrejmosti je vypinani SNMP trapu a logu, vyrazovani moznosti ISP reserovat pres SNMP tvuj modem na dalku, etc.
Na mikrovlnu, kde sedis nejspise za nejakym ciscem ci PCckem s linuxem, co routuje traffic zadny "vselek" nebude ...
...ale mozna by stalo za pokus nastavit si prioritu paketu pres QpS...
Jako aby tve paketiky byly priorini na siti... Takze by te ostatni neohrozili, kdyz by zatizili linku. Pri rozumne velikosti priority (nechod moc vysoko) z toho pak mas de-facto vyhrazene pripojeni a ne sdilene.
Problem - ISP se tohle ale URCITE nebude libit ani nahodou

Samozrejmosti je vypinani SNMP trapu a logu, vyrazovani moznosti ISP reserovat pres SNMP tvuj modem na dalku, etc.
Na mikrovlnu, kde sedis nejspise za nejakym ciscem ci PCckem s linuxem, co routuje traffic zadny "vselek" nebude ...
...ale mozna by stalo za pokus nastavit si prioritu paketu pres QpS...
Problem - ISP se tohle ale URCITE nebude libit ani nahodou
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
- sudd3n
- Nováček

Nie ja chcem len nejaky soft ci nie daco ako take co dokaze rychlejsie tahat akoby som mohol teda vacsina rychlost by sla aj mne. lebo daco ako accelerator netu daco take som raz mal a zvysila sa mi rychlost tahania teda na modeme som si rychlejsie nejake programy stiahol tak som zvedavy cit ake nieco nie je.. no nic tak neham tak uztrodas píše:Na mikrovlne asi ne. Jinak jsou lidi, co se specializuji na hackovani vseho, zeDelaji se spesl firmwary do kabelovych modemu, jenz ti treba, mimo jine, umuznuji zmeny serviaoveho cisla, mac adresky - no a hlavne definici adresy TFTP serveru (z toho se bere config pro startu modemu) anebo treba jen definici JMENA config fajlu - takze si tvuj modem natahne vzdy config vyssi rychlosti, nez za jakou platis a tak...
![]()
ale ziadne take ze hack a podobne nemyslim !
- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak...
Zaprisaham te - zkus se lepe a citelneji vyjadrovat. Softik na stahovani chces? FlashGet bez diskuzi!
http://www.amazesoft.com/
...crack na odstraneni reklam si najdi sam a nastav si tak 5 - 10 jetu jako default, aby ti to stahovalo fest rychle - ale nezapominej, bude to stahovat o neco malo rychleji s vice jety a vice fajly najednou, ALE!
Zas ti to vic zabije net, takze pri stahovani bude tve surfovani utrpenim
Rozumnej je nejakej kompromis, no.
Jo, este tohle je dafault seznam souboru, co ma FlashGet stahovat, kdyz sam download all - je to optimalizovany na newsy, ale myslim, ze to uzivis:
.ZIP;.EXE;.BIN;.GZ;.Z;.TAR;.ARJ;.LZH;.MP3;.A[0-9]?;.RAR;.R[0-9][0-9];.PAR;.PR2;.AVI;.MOV;.JPG;.GIF;.BMP;.JPEG;.PAR2;.SFX;.INFO;.INF;.LZX;.NFO;.SFV;.WMV;.CUE;.ISO;.PNG;.P[0-9][0-9];.RM;.RAM;.MPA;.MP4;.WAV;.RV;.AIFF;.RA;.[0-9][0-9][0-9];.MPEG;.MPG;.MP2;.part[0-9][0-9][0-9]
(das na page download all by flashget, a v okne davas option a tam to vrazis a mas to
)
Enjoy!
Zaprisaham te - zkus se lepe a citelneji vyjadrovat. Softik na stahovani chces? FlashGet bez diskuzi!
...crack na odstraneni reklam si najdi sam a nastav si tak 5 - 10 jetu jako default, aby ti to stahovalo fest rychle - ale nezapominej, bude to stahovat o neco malo rychleji s vice jety a vice fajly najednou, ALE!
Zas ti to vic zabije net, takze pri stahovani bude tve surfovani utrpenim
Jo, este tohle je dafault seznam souboru, co ma FlashGet stahovat, kdyz sam download all - je to optimalizovany na newsy, ale myslim, ze to uzivis:
.ZIP;.EXE;.BIN;.GZ;.Z;.TAR;.ARJ;.LZH;.MP3;.A[0-9]?;.RAR;.R[0-9][0-9];.PAR;.PR2;.AVI;.MOV;.JPG;.GIF;.BMP;.JPEG;.PAR2;.SFX;.INFO;.INF;.LZX;.NFO;.SFV;.WMV;.CUE;.ISO;.PNG;.P[0-9][0-9];.RM;.RAM;.MPA;.MP4;.WAV;.RV;.AIFF;.RA;.[0-9][0-9][0-9];.MPEG;.MPG;.MP2;.part[0-9][0-9][0-9]
(das na page download all by flashget, a v okne davas option a tam to vrazis a mas to
Enjoy!
- sudd3n
- Nováček

Jasne diky !trodas píše:Jo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak...![]()
Zas ti to vic zabije net, takze pri stahovani bude tve surfovani utrpenim![]()
![]()
![]()
![]()
(das na page download all by flashget, a v okne davas option a tam to vrazis a mas to)
Enjoy!
- Joži
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- sudd3n
- Nováček

- trodas
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ne, jen pres http a ftp - a bacha, spousta sajt si to uz hlida a casto se ti nepodari to co chces, tahat flashgetem, proste proto, ze se provozovatele serveru brani nadmerne zatezi, jenz jim FlashGet jedouci s deseti jety na 10MBi lince (a rychlejsi) zpusobi...
Ale na newsy je to super. Start, stop, resume... taham kdy chci, co chci... proste super
Ale na newsy je to super. Start, stop, resume... taham kdy chci, co chci... proste super
- sudd3n
- Nováček