Server pro IP kamery

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
RomanSvach
Začátečník
Začátečník

Server pro IP kamery

Příspěvek od RomanSvach »

Zdravím,

pracuji v malé továrničce a vyměňujeme kamerový systém.

dostali jsme nabídku od nejmenované společnosti která nám tento problém vyřeší za pouhopouhých 934 000,-kč.(+dph)

jedná se o 38 IP kamer
jeden server(E5-2420v2, RAID karta, 6x4TB disky, atd...)
a šest switchů. Cena za hardware není až tak strašná ale ty licence mě dostávají do kolen.

Jde prosím vás řešit kamerový server nějakým NAS servrem nebo je to hloupost?
např " Synology DS3615xs Disc Station " plus ty switche, disky a kamery?

S pozdravem
RomanS
i7 5775C, IMPACT VII, Sapphire R9 290X, Kingston HyperX Beast 4GB, Kingston SSDNow V300 - 120GB, Fractal Design Node 304, Alphacool, EK, Noctua
Lumia 930
dubikovo
Nováček
Nováček

Re: Server pro IP kamery

Příspěvek od dubikovo »

tenhle nas má jen 2 kamery zdarma, na zbytek potřebuješ koupit další licence. otázka je za kolik v porovnání s první variantou.
je možné na tom nasu rozjet jinou aplikaci než dodávanou? pak si zase v licenční pasti.
ve specifikacích mají až 70 kamer, ale tu synology aplikaci neznám, tak bych si dal pozor jestli to umí vše co je potřeba.

já bych spočítal HW a pak bych se podíval po nějaké aplikaci levnější než dodávané licence. dobrou zkušenost mám s iSpy, moje maximum bylo 10 kamer v HD a to už i5 docela nedávala. na 38 kusů by bylo třeba něco výkonějšího, něco jako ten nabízený server. ale otázka je jak tuhle aplikaci nasadit do komerčního provozu....

https://www.ispyconnect.com/
RomanSvach
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RomanSvach »

No za software po nás chtějí přes 300kkč.
To u synology asi nehrozí. Jak jsem již psal.
Problém nevidím v ceně hardwaru, tam nám dali ceny ferove. Ale ten software se mě nezdá...
i7 5775C, IMPACT VII, Sapphire R9 290X, Kingston HyperX Beast 4GB, Kingston SSDNow V300 - 120GB, Fractal Design Node 304, Alphacool, EK, Noctua
Lumia 930
Shaquille
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Shaquille »

Ahoj,
pokud hledas levnejsi reseni, posli SZ. Pro seriozni nabidku je potreba vice informaci, mam kamarada, co se ti zivi.
Pokud ches rady, tak nastuduj NVR (IP) nebo DVR (analog) servery.
http://www.cctvcamerapros.com/NUUO-IP-C ... -ip-36.htm
Spoiler
Define 7 XL * 13700KF * 2x16GB A-Die * 1TB 990 PRO + 1TB 970 EVO * 1000W PSH * RTX 3080 ti * voda * MPG321QRF-QD
DAN Cases A4-SFX V4.1 * 3600X * 2x8GB LP * 2x M2 + SATA SSD * 750W PSU * RTX 3060 ti
NAS 3x8TB RAID 5 + 2x4TB RAID 1 * OLED65C12 * HW-Q950A
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“