integrovaná grafika intel HD 530

Cokoli kolem procesorů - výběr, technologie, informace, problémy a rady.

Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee, PKBO

Odpovědět
Legolunt
Nováček
Nováček

integrovaná grafika intel HD 530

Příspěvek od Legolunt »

Dobrý den snad mi zde někdo poradí :-)

Mám intel 15 660k s integrovanou grafikou kterou jsem v biosu povolil a pak mám ještě grafiku Gtx 660 3Gb.

Problém: Potřebuji Monitor a TV klonované z grafiky 660 + 1 plochu neklonovanou z integrované grafiky.

Dá se to nějak zprovoznit?

jde mi o to že na těch dvou monitorech běží hra a dá se pak večer pouze přepnout zvuk na koukání videa a ten třeti display by byl pouze na zobrazení internetových stránek chatu na twitch atd.. Jde to nějak udělat? Mě totiž po připojení displaye na konektor na základovce se automaticky klonuje obraz takže mám 3x klon :-(

Díky za rady
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: integrovaná grafika intel HD 530

Příspěvek od DOC_ZENITH »

To co popisuješ by nemělo nastat, pokud to co chceš klonovat jsou oba na 660 a záreoveň tam je primary display (protože tam kde je primary, na tom GPU se bude prodávět 3D rendering), ihmo tohle by mělo fungovat, mě to tak funguje, ale mam zpojeno vše do karty. 660 podporuje 3 monitory proč jsi vůbec aktivoval toho Intela?

To co popisuješ tak bych se bejval vsadil že nejde, tripple klon u NV ani nejde zapnout, to geforce neuměj to až quadra, a tobě se to tam vnutí automaticky s tim Intelem? Tohle by se ihmo dít nemělo.
Legolunt
Nováček
Nováček

Příspěvek od Legolunt »

Měl jsem všechny monitory přes kartu ale dělalo to problém po alt+ tab ze hry do win když jsem potřeboval na dalším monitoru něco napsat. cca 20 ses se obraz kousal :-( proto jsem to chtěl přepnout a hlavně pro to že pokud by šla telka přes intel tak nešel zvuk a za boha jsem to přes to HDMI nedokázal poslat asi to ani nejde.
DOC_ZENITH
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od DOC_ZENITH »

mělo by jít. HDMI audio se nastavuje separá mezi zvukovkama, jen dannej výstup musí bejt na VGA aktivní, nemusí bejt primary, to sekání při alt+tab já u mě nepozoruji, resp, měl jsem pár problémů s nízkym framerate GUI a aera ve win, ale to vyřešily poslední 361.91 WHQL drivery. Jedim dechem ale dodam že mam 970tku.
Odpovědět

Zpět na „Procesory“