http://www.guru3d.com/articles-pages/au ... iew,1.html
Po dlouhém a šťastném používání téhle zvukovky ze dne na den začala hrát divně a praskat v ní. (repro výstup, ale interferuje to i do sluchátkového DAC).
Takže sháním něco, co mě jí nahradí. Co bude hlavně na sluchátka mít stejný nebo lepší výstup. Je jedno jestli to bude interní (PCI-E) nebo USB externí. Ale kdyby to mělo dva nezávislé výstupy DAC, bylo by to super. V Auzenu jsem měl sluchátka i repra připojený najednou ze zadu a v systému jsem si pouze pak vybíral na jakém zařízení bude PC přehrávat zvuk (den repro - noc sluchadla). Většina zvukovek (jako třeba Sound Blaster Omni) odpojuje výstup na repro, při zapojení sluchátek - má to společný DAC. Auzen měl na repra 96Khz/24 DAC, a na sluchadla jiný 192/24 DAC se silnějším zesilovačem.
Cena co nejnižší (auzen mě tehdy vyšel na cca 2700kč) - prostě jen aby na tom ty DT990 (250 ohm) hráli stejně nebo lépe jako s tímhle auzenem. Teď to mam připojený nouzově do integrovanýho realteku na desce a je to fakt poznat, že to je výrazně horší.