Ahoj lidi,
mám trošku problém, chtěl jsem otestovat jestli se nepřehřívá NB při zátěži (při hraní her), né že bych na něm nějak hrál, ale mám rád když věci fungujou jestli mi rozumíte...
Pustil jsem na něm OCCT a popravdě cca 25minut a NB se vypne. Popravdě málo kdy se mi dostal do ruky výkonný NB, který by s OCCT neměl problém ale když pustím Valley, 3Dmark apod. tak se k oné teplotě cpu nestane ani omylem. běží to 10 hodin v kuse a žádný problém teplota do 80°C, nicméně cpu na 100% nejede a grafika je taková lehce ohřatá na max 70 C°. Teď můj dotaz, jaká je v současné době nejnáročnější hra pro cpu i grafiku dohromady tak abych zjistil jestli přehřívání nějak řešit?
Díky
burning test pro NB
Moderátor: morke
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
burning test pro NB
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- icebosss
- Začátečník

-
Re: burning test pro NB
Prepastuj to a pokud to nepomuze tak chladici podlozku.
Je to notas, ty se budou pect vzdy. Osobne bych takovy veci neresil. Tyhle teploty v narocnem loadu jsou jeste dobre.
A pokud na nem nehrajes, tak uz vubec do toho nevrtat, pokud s tim nemas jiny problem.
Je to notas, ty se budou pect vzdy. Osobne bych takovy veci neresil. Tyhle teploty v narocnem loadu jsou jeste dobre.
A pokud na nem nehrajes, tak uz vubec do toho nevrtat, pokud s tim nemas jiny problem.
- *obelix*
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
s tim ja problem nemam to vycisteny a prepatovany je jen mi jde o to otestovat to v realnych podminkach tzn v nejaky hre ktera je v dnesni dobe nenarocnejsi, precti si co jsem psal a poradne jeste pak jednou
Kdo neskáče není Čech, tak mi skoč pro pivo a nevejrej!
- icebosss
- Začátečník

-
přečetl, pokud s tím nemáš problém v reálném využití tak do toho nehrabej, je to notebook a má prostě málo místa na pořádné chlazení.
3D mark či heaven ti to otestuje dostatečně, pokuď to v tom drží a teplota je dobrá jak píšeš tak "věci fungujou dobře"
3D mark či heaven ti to otestuje dostatečně, pokuď to v tom drží a teplota je dobrá jak píšeš tak "věci fungujou dobře"