Zdravím.
Pomiňme nyní fakt, že záznam byl nahrán pouze na záznam zvuku ve windowsu a né na nějaký sofistikovanější program. Vše bylo nahráno v pohodě. Vše bylo slyšet, ale teď najednou došlo k dost podstatnému zhoršení kvality nahrávky a není slyšet skoro nic. Dodatečně jsem zjistil, že tenhle program to takhle občas dělá, ale není nikde návod, jak by to bylo možné opravit. Tyto nahrávky jsou docela důležité. Proto bych se chtěl zeptat zkušenějších, zda už něco podobného řešili a s jakým úspěchem. Předem děkuji za ochotu. Na PC je Windows 8.1.
Samovolné zhoršení záznamu zvuku
Moderátor: CageJ
- MaxSand
- Nováček
-
- PKBO
- Moderátor
Re: Samovolné zhoršení záznamu zvuku
Napiš kompletní konfiguraci, takhle ti těžko někdo poradí...
Je třeba napsat jakou máš zvukovku, desku atd..
Rovněž fakt, zda jsi nahrávky pouštěl také v jiném zařízení s jiným výstupem a zda jsi zkoušel starší verzi driverů od zvukovky pokud to hraje někde jinde normálně.
Je třeba napsat jakou máš zvukovku, desku atd..
Rovněž fakt, zda jsi nahrávky pouštěl také v jiném zařízení s jiným výstupem a zda jsi zkoušel starší verzi driverů od zvukovky pokud to hraje někde jinde normálně.
- MaxSand
- Nováček
-
Jedná se o HP Pavilion 13-s005nc. Ono spouštět v jiném zařízení se to nedá, jelikož to win 8 a jeho záznam zvuku nedovoluje, resp. netuším, jak to "exportovat". Ono po spuštění té nahrávky se komp začne sekat a po rozjetí je slyšet šum a v pozadí lehce ta nahrávka. Ono možná by bylo ideální, kdyby byl nějaký soft, který to dokáže exportowat z toho zaznamu zvuku.
- MaxSand
- Nováček
-
Tak mi asi nepomůžete. Objevil jsme ty soubory, ale zdá se že je program upravil podle svého uvážení, takže zakryl všechny podle něho zadní zvůky, šumy, které tam neměly být. Ovšem tímto zničil celou nahrávku. No kdyby náhodou s tím měl někdo zkušenosti, budu vděčný, ale obávám se, že jsou nadobro ztraceny.
- Don
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Vyprdnul bych se na pouzivani toho bastlu... na uplne jednoduche nahravani a zakldani upravy staci bohate http://www.audacityteam.org/
Stahnes zdarma a umi to milion veci oproti tomu Win smejdu.
Nahravka zachranit nejde... to je "specialni" vlastnost Win
Stahnes zdarma a umi to milion veci oproti tomu Win smejdu.
Nahravka zachranit nejde... to je "specialni" vlastnost Win
CPU:i3-10105; MB:Gigabyte B560M D3H; RAM:HyperX 2x8GB DDR4; HDD: SSD Samsung Pro 1TB, WD 1TB Greenline; PS:Corsair HX650W; Case:SilverStone GD09B Grandia; Monitor:Panasonic VX-P50VT50E; Mouse:Logitech MX Performance; Keyboard:Logitech Wireless Illuminated K800
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
Audio: Asus Xonar Essence ST, NAD C375BEE, VMA-II S
- MaxSand
- Nováček
-
Jo já to vím a přítelkyně to teď už ví taky Věci, které jsou pro mně důležité bych v životě nenahrával přes záznam zvuku ve winu a audacity mě napadlo hned jak psala, že s tím má problém. Holt si udělá celou tu práci znova. Každopádně díky za pomoc/zájem.