Levná laserová tiskárna - výběr

Cokoli týkající se tiskáren, skenerů a multifunkčních zařízení, papíru či náplní.
Odpovědět
Michael24
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Levná laserová tiskárna - výběr

Příspěvek od Michael24 »

Zdravím... :)

Tak mě čeká koupě nějaké levné tiskárny na domácí použití, tak cca 200 listů za rok maximálně. Proto neuvažuju nad ničím jiným než laserem, aktuálně mám inkoustovou multifunkci Canon MP550 a věčně zasychá a netiskne. Ale teď k věci.

Od nové tiskárny bych chtěl, aby uměla tisk přes síť (wifi nebo RJ-45, to je asi jedno). Buď bych chtěl obyčejnou černobílou tiskárnu, ale to bych si musel nechat tuhle Canon kvůli scanneru. Musel by to být kompromis kvůli ceně. No a nebo tedy potom černobílou multifunkci, ale tam narážím na problém, že bych se rád vešel do nějakých 3.5k Kč. Čistě teoreticky u té multifunkce bych přinejhorším mohl oželet tisk přes síť, nahradil bych tím tu Canon tiskárnu. Ale raději bych jí přece jenom přesunul do pokoje vedle.

Procházel jsem vedlejší vlákna a koukal jsem na tu HP LaserJet Pro M125A, no raději bych nějakou tu síťovou. :)
Máte nějaký tip? Děkuji. :)
PC: CPU: Intel Core i5 2500K @4.4 GHz + Coolink Corator DS Gk: MSI Radeon R9 280X Gaming RAM: Kingston 8GB 1600MHz CL9 SSD: Crucial MX300 1TB MB: Asus P8P67 Pro OS: Windows 10 Home x64
Odpovědět

Zpět na „Tiskárny, skenery a multifunkční zařízení“