Dark souls 3
Moderátor: Baneshee
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dark souls 3
Tak za par dni vychazi trojka..Tesite se?V japonsku uz to vyslo a u nas vychazi 12.4
Launch trailer
http://games.tiscali.cz/video/dark-soul ... kou-272941
Launch trailer
http://games.tiscali.cz/video/dark-soul ... kou-272941
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Dark souls 3
Videl jsem par lidi hrat importovanou JP verzi na twitchi a vypada to opravdu povedene, vcetne hudby.
- CharlieThe1
- Nováček

TESING
, doufám že to bude lepší jak Bloodborne
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Speedrun,dve hodinky stacej
https://www.youtube.com/watch?v=32XOqluNZwU
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- TankGeorge
- Začátečník

-
Dá se to hrát z fleku bez předchozích dílů? Koukal jsem na nějaké preview a hra mě zaujala, ale asi bych neměl nervy na ten první díl se slavným ovládáním. Hlavně s ohledem na lore, příběh, atd... je to něco jako Witcher 3, kde se z mého pohledu dalo v pohodě naskočit do děje a dozvědět se všechno podstatné z minulosti během hraní? Nebo se moc ošidím, když vynechám předchozí díly?
Ryzen 7800X3D + Kingston 2x32GB 6000/36 + RTX 4090 sociální Gainward + ROG B650E-E
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
LG OLED CX 55" + Fractal Design Define S2
- CharlieThe1
- Nováček

zajímal jsem se o to stejné ,a přes různé fora jsem došel ktomu že není to nějak propojené a akorát v předchozích dílech ses naučil ovládat mechaniky
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mimochodem, hudba je ve hre opravdu povedena 
- Vlastik80
- Začátečník

-
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Nehrál jsem ani jeden díl....tuším, že jsem zkoušel hrát na klávesnici jedničku nebo dvojku....teď si nejsem jistej a to mne odradilo. Jak je to tady? I ten soubojovej systém, z videí je to takové to....kotoul...kotoul...sek...sek...kotoul...sek sek....Žádná velká komba nebo tak něco. Jak to je? Zaklínače jsem taky nehrál, neláká mne....mám rád temnější atmosféru...toto bych i zkusil.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo pane, bez kotoulu do dark souls 3 nelez
je to tak, jak popisujes z videi, co jsi videl.
Temnou atmosferu to nicmene ma.
Temnou atmosferu to nicmene ma.
- Vlastik80
- Začátečník

-
- keistown
- Žlutá karta

-
Ten netbookovy cpu ma pry vetsi vykon jak pc za 40 tisic, psali to na novinkach.
Jediny rozdil co vidim je, ze se to na ps4 seka.
Jediny rozdil co vidim je, ze se to na ps4 seka.
- Meridius
- Středně pokročilý

-
Lidi, tady ty srovnání....to je úplně o ničem. Nemůžete vědět, kde a na jaké poradě vývojářů se rozhodlo, že to nesmí být až tak na PC lepší než na konzolích.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Da se hra nekde sehnat levneji nez za 1300KC?
- oneb1t
- Začátečník

rusove to maj za cca 700kc
http://gamazavr.ru/product/14759389/
ale asi to bude potrebovat VPNku pro aktivaci stejne jako dark souls II
http://gamazavr.ru/product/14759389/
ale asi to bude potrebovat VPNku pro aktivaci stejne jako dark souls II
- H2SO4
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Citace z Bonuswebu.
PC verze obtížné akční hry na hrdiny Dark Souls 3 je další odfláknutý port z konzolí. Uživatelé na digitální distribuci Steam hlásí časté pády hry, nejčastěji pak poblíž prvního táboráku. Problémová je také optimalizace a někteří hráči píšou, že po pádu hry jim přestaly fungovat uložené pozice. Některým pomohlo snížit nastavení „lightning“ na „low“. Objevují se také zprávy, že PC verze používá UI z Xboxu One a chybí plná podpora hraní na myši a klávesnici.
PC verze obtížné akční hry na hrdiny Dark Souls 3 je další odfláknutý port z konzolí. Uživatelé na digitální distribuci Steam hlásí časté pády hry, nejčastěji pak poblíž prvního táboráku. Problémová je také optimalizace a někteří hráči píšou, že po pádu hry jim přestaly fungovat uložené pozice. Některým pomohlo snížit nastavení „lightning“ na „low“. Objevují se také zprávy, že PC verze používá UI z Xboxu One a chybí plná podpora hraní na myši a klávesnici.
CPU:9850x3D | MB:Asus ROG STRIX X870E-E Gaming WIFI | VGA: Asus 5090TuF OC | ram:2x32GB 5600Mhz | SSD:850pro 128GB + evo 1TB | Audio:Creative Titanium | Repro:Z-5500 | MONITOR: QLED55" 4K | Case:Corsair 1000D | zdroj:EVGA Supernova 1300W | os:Windows 11
- killerek
- Začátečník

-
Takze klasika od dob DS1 ...
- nasua
- Nováček

-
No lepší cenu o moc jsem nenašel ...
skočilo to o nějaké 2 kila nahoru 
- spajdr